van Gils

Prima! Ik ben eerst gaan kijken naar andere ervaringen, maar die waren goed. En zo is ook onze ervaring:
Snel. Duidelijk. Ook bij het binnenhalen van de tickets. Gemakkelijk.
Totaal geen...
Snel. Duidelijk. Ook bij het binnenhalen van de tickets. Gemakkelijk.
Totaal geen problemen gehad bij binnenkomst.
Ennn.... fijn dat het een stuk scheelt qua toegangsprijs (keer 5 personen, dus dat scheelde flink.)

Gert-Jan de Wit

Overzichtelijk, fijn in gebruik, snel tickets binnen via e-mail.

Dirk Zwarts

De bestelling van dagkaarten online was gemakkelijk, snel en voordelig.

Frans Vandenbussche

Heel makkelijk als je de tickets al hebt vóór aankomst want wachtrijen kunnen heel lang zijn. Bestellen, betalen printen en je bent gerust!

Kim Reynaert

Super deal, snel en gemakkelijk... Alles via smartphone geen printer nodig gehad...

Noëlle Aalten

Vlak voordat ik een bezoek bracht aan Sea Life in Scheveningen, heb ik op de site van Dagtickets twee toegangskaarten gekocht. Bij de kassa hoefde ik alleen de streepjescode op mijn telefoonnummer... Vlak voordat ik een bezoek bracht aan Sea Life in Scheveningen, heb ik op de site van Dagtickets twee toegangskaarten gekocht. Bij de kassa hoefde ik alleen de streepjescode op mijn telefoonnummer te laten scannen. Top! En het is goedkoper dan aan de kassa een toegangsbewijs te kopen.

Daphne de Ruiter

Last minute kaartjes besteld bij dagtickets.nl ! Super aanbieding en daardoor dezelfde dag nog, heerlijk genoten in Toverland met de kindjes!

Astrid van de laar

Heel makkelijk te regelen en te betalen

Frankie Tomasila

Kreeg een mooie aanbieding en ik ga hier zeker vaker kijken en boeken.

Wim Bervoets

Snel en goedkoper dan op de officiële site