Kaartjes waren goedkoper dan elders,en binnen minuten geleverd!
Famke Schoenmakers
Ik kwam bij dagtickets u uit doordat mijn dochter me erop wees en vond het erg makkelijk om mijn tickets te bestellen.
A van Vilsteren
Duidelijke site, alles goed kunnen vinden, de tickets meteen ontvangen in de mail EN de prijs is goedkoper dan....
Geens Kristel
Heel gemakkelijk, tickets met korting besteld en direct ontvangen per mail. Ga zeker nog tickets via de site bestellen.
Mart de Wit
Prima geregeld
Mark van der Meulen
Super makkelijk en snel te gebruiken
Anoek Hermsen
Super website!
Bernadette den Braver
Duidelijke pagina , snel en simpel besteld. We waren onderweg ik heb onderweg de tickets besteld en dagtickets heeft na betaling meteen de voucher naar mijn email gestuurd dus we konden meteen...Duidelijke pagina , snel en simpel besteld. We waren onderweg ik heb onderweg de tickets besteld en dagtickets heeft na betaling meteen de voucher naar mijn email gestuurd dus we konden meteen gebruik maken van de korting. Echt super !
Ine Swinkels
Super makkelijk te bestellen en hoefde niks uit te printen. Dat maakt alles een stuk makkelijker.