Jolanda

Ons dak laten repareren door dakbeheer kieskeurig. Zeer en zeer tevreden! Snel ter plaatse, vriendelijk personeel die je ook echt betrekken bij de werkzaamheden die ze verrichten. Transparante harde... Ons dak laten repareren door dakbeheer kieskeurig. Zeer en zeer tevreden! Snel ter plaatse, vriendelijk personeel die je ook echt betrekken bij de werkzaamheden die ze verrichten. Transparante harde werkers voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader.

familie van der Wild

Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van dit bedrijf. Communicatie zeer helder en nemen de tijd voor de klant om alles goed na te bespreken.
Ook de nazorg met mijn...
Ook de nazorg met mijn verzekeringsmaatschappij is voorspoedig verlopen!
Blij met Dakbeheer Kieskeurig!

Fa

Super service! Gisteren avond gebeld en vanmorgen zoals afgesproken stond Niels voor de deur. Helder en duidelijk in de communicatie. Het was gelukkig niks ernstigs alleen wat pannen goed leggen en... Super service! Gisteren avond gebeld en vanmorgen zoals afgesproken stond Niels voor de deur. Helder en duidelijk in de communicatie. Het was gelukkig niks ernstigs alleen wat pannen goed leggen en nalopen.
Nogmaals bedankt!

Huisman

Bedrijf kwam gelijk volgende dag.

Arturo Sergio Methöfer

Verleden jaar september 2018 na lekkage en dakinspectie de nodige reparaties laten uitvoeren. Ze kwamen snel, vakkundig werk geleverd en niet te vergeten vriendelijke mensen. Dit jaar toch weer... Verleden jaar september 2018 na lekkage en dakinspectie de nodige reparaties laten uitvoeren. Ze kwamen snel, vakkundig werk geleverd en niet te vergeten vriendelijke mensen. Dit jaar toch weer lekkage. Weer snel er bij, alles nagegeken en lekkage bleek een geheel andere oorzaak te hebben. Lag niet aan eerdere werkzaamheden. Bezoek/inspectie als service afgedaan. Top. Ben zeer content. Zeker aan te bevelen.

Jolanda Verver

Vanwege een daklekkage bij mijn woning in Leiden uiteindelijk bij Dakbeheer Kieskeurig terecht gekomen. Communicatie was vriendelijk, helder en vlot (Niels). Door omstandigheden kon ik zelf niet bij... Vanwege een daklekkage bij mijn woning in Leiden uiteindelijk bij Dakbeheer Kieskeurig terecht gekomen. Communicatie was vriendelijk, helder en vlot (Niels). Door omstandigheden kon ik zelf niet bij de afspraak aanwezig zijn. Ik werd op afstand geïnformeerd met onderbouwing van foto's. Het advies en de mogelijkheden zijn duidelijk uitgelegd. Er is door Niels en zijn collega hard gewerkt om de schade (naar tot nu toe blijkt) succesvol te herstellen.

Top! Dit bedrijf werkt zoals je wilt als klant.Na enkele vervelende ervaringen met andere dakbedrijven
kwam ik terecht bij Dakbeheer Kieskeurig waar ik superblij mee ben: goede prijs,goede communicatie,met
veel vakkennis en betrouwbaar! Dankjewel Dakbeheer Kieskeurig,jullie zijn een topbedrijf!

Timmers

Goede service!!!!

Patrick Petersen

Een bedrijf dat - ook in drukke periode - snel en adequaat reageert daarbij snel en goed advies geeft. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.

Goede, maar ook snelle service. Bekeken het probleem en boden een realistisch tarief.