Van Ostaayen

Snelle levering, goed verpakt en goed materiaal.

Solar installation BE

Snelle levering, goede logistieke info

Reactie Dakgootwinkel.nl:

Vervelend om te horen dat er maar 19 meter op de rol zat. Deze zijn ingekocht op 20 waar we dan ook van uitgaan. We gaan dit zeker even terugkoppelen aan onze leverancier. Mocht u nog een meter... Vervelend om te horen dat er maar 19 meter op de rol zat. Deze zijn ingekocht op 20 waar we dan ook van uitgaan. We gaan dit zeker even terugkoppelen aan onze leverancier. Mocht u nog een meter nageleverd willen hebben, dan horen wij het graag.
Mitchel

M. Hutjes

Duidelijke site, vlotte levering

Hespa

SLECHT!!

Reactie Dakgootwinkel.nl:

De transporteur was uw order kwijt en kwam deze pas na 4 werkdagen leveren. Dit is natuurlijk erg vervelend voor uw planning. Gelukkig hebben wij het uiteindelijk goed opgelost. Met vriendelijke... De transporteur was uw order kwijt en kwam deze pas na 4 werkdagen leveren. Dit is natuurlijk erg vervelend voor uw planning. Gelukkig hebben wij het uiteindelijk goed opgelost. Met vriendelijke groet, Mitchel

Henk van der Veen

Snelle levering en betaalbaar

P. Horvers

Perfecte en snelle levering, goed verzorgd en prima kwaliteit

Matthijs

Goede, snelle service. Service met hoofdletter S.

Caddyblack

Vlotte levering. Degelijk verpakt. Redelijke prijzen.

Ronny Joosten

Dakgootwinkel heeft een zeer goede service en is zeer klant gericht. Er was 1 item niet geleverd en er was 1 item verbogen. Dit heb ik per mail gemeld en kreeg dit netjes direct opgestuurd, zelfs 1... Dakgootwinkel heeft een zeer goede service en is zeer klant gericht. Er was 1 item niet geleverd en er was 1 item verbogen. Dit heb ik per mail gemeld en kreeg dit netjes direct opgestuurd, zelfs 1 item extra gratis.