I.M van Noort

Na prijsopgave werden we na een week al ingepland, er was goed op het weer gelet. 2 Vriendelijke mannen en helden op het dak. Ook een moeilijk bereikbare plek, werd via een balkon, overstap naar... Na prijsopgave werden we na een week al ingepland, er was goed op het weer gelet. 2 Vriendelijke mannen en helden op het dak. Ook een moeilijk bereikbare plek, werd via een balkon, overstap naar ander balkon genomen, ladder mee en weer naar boven en nog verder, het ging fantastisch. Steeds werden er foto's gemaakt en doorgestuurd, zodat je beneden in de gaten hebt, hoe het er boven uitziet. Er werd serieus gewerkt en ook hard doorgewerkt. Hopelijk hebben wij na deze reparaties geen lekkage meer. De eerste regenbui goed doorstaan. De dakgoot is ook schoongemaakt, de naden voor alle zekerheid extra dichtgemaakt en de hele dakgoot is behandeld met 2 componenten vloeistof, dus die kan er ook weer tegen.
Onze kleine V.V.E is tevreden.

Danny de jong

Zeer goede ervaringen met Dakonderhoud op Maat. Fijne jonge en ambitieuze gasten die weten wat hard werken is!

Gebeld, afspraak ingepland, eerlijk advies! Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Arend van den heuvel

Leuke knapen en werken netjes!

Ed

Gebeld voor afspraak om schoorsteen te vegen en konden volgende dag al langskomen. Tijdens vegen kreeg ik telefoontje, fotos en filmpje van Milan waaruit bleek dat de nokvorst al enige tijd voor... Gebeld voor afspraak om schoorsteen te vegen en konden volgende dag al langskomen. Tijdens vegen kreeg ik telefoontje, fotos en filmpje van Milan waaruit bleek dat de nokvorst al enige tijd voor stuk los bleek te liggen en bovenste pannen iets gezakt waren en geringe lekkage te veroorzaken. Na overleg zijn ze de dag erop terug gekomen om de nokvorst te repareren en hebben tevens als service stuk gescheurd lood van schoorsteen vervangen. Prima snelle service. Dik tevreden. Mogen volgend jaar terugkomen.

Goede snelle service.

Prima jongens. Zijn vaklui die met verstand van zaken meedenken en aan het werk gaan. Zijn harde werkers . Hebben prima werk afgeleverd

Komt duidelijk en tevens betrouwbaar over.
Serieus bezig met probleem oplossen.
Van goede wil om z.s.m. te komen en....nog super gezellig in de omgang ook !!!

Liesanne van Hattum

Hele goede ervaring met Dakonderhoud op Maat. De communicatie is snel, afspraken worden na gekomen en er wordt heel netjes gewerkt. Alles in overleg en er wordt duidelijkheid vooraf gegeven over de... Hele goede ervaring met Dakonderhoud op Maat. De communicatie is snel, afspraken worden na gekomen en er wordt heel netjes gewerkt. Alles in overleg en er wordt duidelijkheid vooraf gegeven over de kosten etc.