Vochtplek op plafond binnen in een (nieuwe) schuur. Ze hadden op korte termijn tijd om kosteloos de plek en het dak te inspecteren. Kwamen tot de conclusie dat het "slechts" een kitrand was en ze...Vochtplek op plafond binnen in een (nieuwe) schuur. Ze hadden op korte termijn tijd om kosteloos de plek en het dak te inspecteren. Kwamen tot de conclusie dat het "slechts" een kitrand was en ze gaven mij het eerlijke advies dat ze dit prima wilden doen, maar dat het voor mij goedkoper was als ik het zelf even deed.
Erg tevreden met de snelheid & eerlijkheid.
Vera
Heel fijn bedrijf, zijn behulpzaam en komen afspraken na. Helaas was de oorzaak van de lekkage bij ons elders gelegen en heeft de reparatie niet het gewenste effect gehad . Dit hebben ze keurig...Heel fijn bedrijf, zijn behulpzaam en komen afspraken na. Helaas was de oorzaak van de lekkage bij ons elders gelegen en heeft de reparatie niet het gewenste effect gehad . Dit hebben ze keurig afgehandeld(kregen ons geld terug) en ons zelfs geholpen aan een andere expert. Ik zou ze zo weer inschakelen.
W van Schaik
Wij zijn ontzettend tevreden over dit bedrijf. Wij hadden met de feestdagen een heftige lekkage en de heren (Milan en Max) kwamen op de dag van bellen gelijk even kijken. Ons dak is snel weer...Wij zijn ontzettend tevreden over dit bedrijf. Wij hadden met de feestdagen een heftige lekkage en de heren (Milan en Max) kwamen op de dag van bellen gelijk even kijken. Ons dak is snel weer helemaal in orde gemaakt, wat de schade binnen enorm heeft beperkt. - Snelle service - Goede communicatie - transparant over de werkzaamheden en de kosten De heren die langskomen voor de offerte, voeren ook daadwerkelijk de werkzaamheden uit. Wij hebben ervaren dat dit ook erg belangrijk is.
Joost
Met name de snelheid van handelen wordt gewaardeerd.
Willemse
Fijn, goed op elkaar ingespeeld team( Milan en Max). Korte tijd tussen offerte en uitvoering werkzaamheden. In zomer onderhoud en reparatie laten verrichten aan dak en garagedak ivm lekkage. Tot op...Fijn, goed op elkaar ingespeeld team( Milan en Max). Korte tijd tussen offerte en uitvoering werkzaamheden. In zomer onderhoud en reparatie laten verrichten aan dak en garagedak ivm lekkage. Tot op heden geen lekkages meer waargenomen.
Gerrit Imminkhuizen
Wij hebben twee platte dak met lichtkoepels laten vervangen. En zijn zeer tevreden over het gehele traject. Vanaf offerte tot en met oplevering. Er wordt goed meegedacht, correct in de omgang,...Wij hebben twee platte dak met lichtkoepels laten vervangen. En zijn zeer tevreden over het gehele traject. Vanaf offerte tot en met oplevering. Er wordt goed meegedacht, correct in de omgang, prima kwaliteit van geleverde werk en alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Zeer aan te bevelen!
PK
Onze beide platte daken zijn op een vakkundige en keurige wijze vernieuwd. Wij zullen, als het nodig is, zeker weer van hun diensten gebruik maken. Aardige mannen die hun afspraken nakomen en alles...Onze beide platte daken zijn op een vakkundige en keurige wijze vernieuwd. Wij zullen, als het nodig is, zeker weer van hun diensten gebruik maken. Aardige mannen die hun afspraken nakomen en alles weer keurig achterlaten.
Peter
Ons platte dak aanbouw woonkamer was na 27 jaar hoog nodig toe aan nieuw bitumen bedekking. Zoekend op internet viel hun overzichtelijke website direct op. Het bleek een goede keuze te zijn geweest...Ons platte dak aanbouw woonkamer was na 27 jaar hoog nodig toe aan nieuw bitumen bedekking. Zoekend op internet viel hun overzichtelijke website direct op. Het bleek een goede keuze te zijn geweest mede gezien de reviews. De communicatie is top te noemen. Beleefde- en klantvriendelijke mannen die vakkundig staan voor hun zaak en stralen dat ook uit. In no-time werd de inspectie, offerte aanbieden en inplannen werkzaamheden afgehandeld. Je weet meteen waar je aan toe bent als opdrachtgever. Bedankt voor jullie vakkundige inzet en gezelligheid.
Bulten
We hadden een dakgoot die overliep, op zaterdag gebeld en op maandagmiddag was het probleem alweer opgelost. Perfecte service en aardige mannen!
Micha
Ik heb de afgelopen jaren meerdere malen onderhoud aan mijn dk laten doen, een oud jaren 30 huis, zowel dakleer met randen en goten laten vernieuwen en deel pannen dak vervangen. Ook klein onderhoud...Ik heb de afgelopen jaren meerdere malen onderhoud aan mijn dk laten doen, een oud jaren 30 huis, zowel dakleer met randen en goten laten vernieuwen en deel pannen dak vervangen. Ook klein onderhoud laten uitvoeren zoals lood vervangen en nok vosten waterdicht laten maken.Maak altijd gebruik van de perfecte diensten van de mannen van dakonderhoud. Werk is netjes, snel en krijg altijd prima advies. Heb ze ook aanbevolen aan vrienden en familie en iedereen is zeer tevreden met het geleverde werk. Vakmannen!