Wij zijn naarstig op zoek geweest naar dakdekkers om ons dakkapelletje van een nieuwe bitumen dakje te voorzien. Het dakje was niet lek, maar gezien het aantal jaren vonden wij het raadzaam het...Wij zijn naarstig op zoek geweest naar dakdekkers om ons dakkapelletje van een nieuwe bitumen dakje te voorzien. Het dakje was niet lek, maar gezien het aantal jaren vonden wij het raadzaam het dakje te vervangen. Toen ik belde kwamen ze kort daarna al voor een bezichtiging van het dakje en adviseerden ons wat wij het beste konden laten doen. Er werd precies verteld wat ze gingen doen en op basis daarvan werd een offerte opgesteld. Eenmaal eens met de offerte kwamen ze de week daarop al om de werkzaamheden uit te voeren. Tussen de werkzaamheden door hebben zij foto's gemaakt, zodat wij per fase precies konden zien wat zij hebben gedaan en hoe het dakje er op dat moment uitzag. Zo ook met de volgende fase. Alles zag er keurig uit en was het dakje netjes afgewerkt. Daarna werd de gehele "werkplaats" schoongemaakt achtergelaten. Dus bij deze kunnen wij deze heren van harte aanbevelen. Ze zijn beleefd, werken snel en netjes. Chapeau.
Jakov
Door een lekkage ben ik op zoek gegaan naar dakdekkers. Helaas konden heel veel aannemers niks aannemen door de drukte, echter de mannen van dit bedrijf konden zeer snel ter plaatse zijn. Bij de...Door een lekkage ben ik op zoek gegaan naar dakdekkers. Helaas konden heel veel aannemers niks aannemen door de drukte, echter de mannen van dit bedrijf konden zeer snel ter plaatse zijn. Bij de inspectie die ze uitvoerden, waren ze zeer behulpzaam en hebben ze grondig gekeken naar de oorzaak. Uiteindelijk hebben ze hierover goed advies gegeven en kon ik daarop actie ondernemen. En dat allemaal voor niets!
Zeer vriendelijke en eerlijke lui en een absolute aanrader.
Jan
Vanwege lekkage op zolder ben ik op internet gaan zoeken naar een dakdekkers bedrijf hier in de buurt. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen werd er kort daarop een dak inspectie...Vanwege lekkage op zolder ben ik op internet gaan zoeken naar een dakdekkers bedrijf hier in de buurt. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen werd er kort daarop een dak inspectie uitgevoerd. Gezien de leeftijd van de huidige dakbedekking (22 jaar) was het advies om het hele dak aan te pakken en kon de nieuwe laag zonder problemen over oude heen gelegd worden. Snel een offerte via de mail ontvangen en na akkoord binnen een week een nieuwe laag dakbedekking op de zolder, de mannen zijn beleeft en ruimen alles netjes op.
Marco
Prima vakmannen platte dak voor ons balkon is netjes afgeleverd. Daarnaast goed advies gekregen van de mannen!
Christina Klein Hofmeijer
We kwamen bij Dakonderhoud op Maat terecht nadat we van een andere partij te horen kregen dat ze ineens leveringsproblemen van dakpannen hadden. De klus werd met bijna een jaar (!) naar voren...We kwamen bij Dakonderhoud op Maat terecht nadat we van een andere partij te horen kregen dat ze ineens leveringsproblemen van dakpannen hadden. De klus werd met bijna een jaar (!) naar voren geschoven, met onzekerheid over wanneer en of die uitgevoerd kon worden. Milan van Dakonderhoud op Maat heeft wél goede relaties met zijn leveranciers: binnen enkele weken zit het nieuwe dak er nu op. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van uitvoering en de communicatie.
Kay
Super goede service en vriendelijke heren
Fred
Snelle, gratis inspectie en goede probleemanalyse met duidelijke foto's. Offerte helder en snel. Keurige reparatie met heldere uitleg. Kortom goede service en vriendelijke mannen.
John Valkenburg
Top bedrijf!
Gerard
Na de storm zijn een paar nokvorsten van het dak gewaaid, kapot. Dak is 90 jaar oud. Gebeld op zaterdagavond, zijn maandagmorgen komen kijken en maandagavond een offerte in de mail. Dat is snel.Na de storm zijn een paar nokvorsten van het dak gewaaid, kapot. Dak is 90 jaar oud. Gebeld op zaterdagavond, zijn maandagmorgen komen kijken en maandagavond een offerte in de mail. Dat is snel. Ze zijn zeker niet de goedkoopste maar het was druk in dakdekkersland en de review op internet was goed dus opdracht gegeven. Nu zijn alle nokvorsten mooi in de flexibele dakmortel gezet. Ook nog vergelijkbare oude nokvorsten gevonden en die geplaatst voor de gesneuvelde nokvorsten. Max is echt een vakman met passie. Ik vind de prijs en kwaliteit in verhouding, ik ben dus bereid iets meer te betalen als het goed wordt uitgevoerd.