de Graaf

Aardige hardwerkende mensen.Tijdens de klus laten zij foto's zien van de staat van het dak bij aanvang tot aan de oplevering.
Goed werk voor een scherpe prijs.
Helemaal tevreden.

Prettige, snelle en duidelijke communicatie. Geen wachttijd. Konden meteen aan de slag. Het werk is netjes afgeleverd. Foto's van de werkzaamheden worden naar de klant verstuurd.

Petra

Binnen een heel korte tijd, heel mijn dak gerenoveerd. Kwalitatief super en effectief. En dat allemaal voor een lage prijs! Erg vriendelijk, laat bewijzen (film en foto's) zien, legt uit. Beloofd... Binnen een heel korte tijd, heel mijn dak gerenoveerd. Kwalitatief super en effectief. En dat allemaal voor een lage prijs! Erg vriendelijk, laat bewijzen (film en foto's) zien, legt uit. Beloofd wat hij doet met garantie. Fantastisch!

Peter

Ik heb al veel bedrijven langs gehad in verband met problemen aan ons dak, maar Dakonderhout op Maat behoort echt tot de top. Dit zijn geen cowboys maar jongens die gewoon goed werk willen leveren.... Ik heb al veel bedrijven langs gehad in verband met problemen aan ons dak, maar Dakonderhout op Maat behoort echt tot de top. Dit zijn geen cowboys maar jongens die gewoon goed werk willen leveren. Snelle offerte, snel aan de slag om lekkages te verhelpen. Ze denken mee om en komen met suggesties zodat we geen onnodige kosten hoeven te maken. Na dakreparatie was een dingetje toch niet helemaal goed, maar de jongens stonden de volgende dag al op de stoep om het te verhelpen. Kortom prima bedrijf..

Dogan

Snel geholpen met m?jn lekkage!

Roest

Onze lekkage was snel verholpen! Ontzettend vriendelijke mensen, alles ook weer netjes achter gelaten. Zeker een aanrader!

Takes

Snel, flexibel, goede adviesen, kundig en hoge kwaliteit!. Kortom, gewoon top!

henry

Goede service en probleemoplossend denken

nico

Vakwerk. 200 m2 dakbitume netjes en alle keurig achtergelaten. zeker aan te bevelen.

Niels

Vriendelijke service en vlotte doch vakkundige reparatie aan nokvorst en schoorsteen.