Desiree Boelens

Was altijd heel tevreden over DAS maar we hebben nu een kwestie lopen waarbij DAS een dossier heeft aangemaakt en we een juridische deskundige aangewezen kregen. We moesten binnen 2 weken een... Was altijd heel tevreden over DAS maar we hebben nu een kwestie lopen waarbij DAS een dossier heeft aangemaakt en we een juridische deskundige aangewezen kregen. We moesten binnen 2 weken een reactie geven op een ingebrekestelling maar ik werd maar niet terug gebeld door een deskundige. 3 Dagen geprobeert om telefonisch contact te krijgen. Voicemail ingesproken, en gemaild. Gisteren kreeg ik ineens contact. Mevrouw wist van niks maar zou het intern doorgeven. Op mijn vraag of ik al wel moest reageren op die ingebreke stelling omdat het termijn bijna afloopt zei ze dat ze daar niks over kon zeggen. Te gek voor woorden natuurlijk dat je geen goed advies krijgt. Heb toen zelf op de site van DAS gezocht en het document gedownload en zelf aangepast en verstuurd naar de klant.

Reactie DAS Documenten Self Service:

Geachte mevrouw Boelens, Vervelend om te horen dat dingen niet helemaal zijn verlopen zoals u dat van DAS zou mogen verwachten. Ik heb nog getracht u telefonisch te bereiken en een bericht achter... Geachte mevrouw Boelens, Vervelend om te horen dat dingen niet helemaal zijn verlopen zoals u dat van DAS zou mogen verwachten. Ik heb nog getracht u telefonisch te bereiken en een bericht achter gelaten. U kunt mij dagelijks bereiken op telefoonnummer: 088-3279800 Misschien kan ik u nog wat verder helpen.
Wim Snoek

Ton van Gaalen

Duidelijk en overzichtelijk op te stellen

Reactie DAS Documenten Self Service:

Bedankt voor uw beoordeling! Met welke aanpassingen zouden we een volgende keer een hogere beoordeling kunnen krijgen? Graag horen we uw verbeterpunten. Alvast bedankt.

Karel de Weger

Correct duidelijk en overzichtelijk

theo hellegers

Onze dank voor uw mooie review !

Schilderwerk Nick Netten Rosmalen.

J.P. Krul / Sport en Trainingscentrum Vlagtwedde BV

Innovatieve product-aanbieding via de DAS-Shop. Document-generator werkt goed. Maak het self-service-document € 50,-- duurder en koppel daaraan 15 minuten 'na-checktijd' met een jurist om nog even... Innovatieve product-aanbieding via de DAS-Shop. Document-generator werkt goed. Maak het self-service-document € 50,-- duurder en koppel daaraan 15 minuten 'na-checktijd' met een jurist om nog even de inhoud na te lopen.

Heino Hardenbol

Positief vlug een brief kunnen maken

Vivien Bokhorst

Das is een echte aanrader voor elke bedrijf. Zij doen goed en snel.

R.A.C. Bakker

Dit is een prima oplossing die onderdeel van onze incasso verzekering zou moeten zijn

Reactie DAS Documenten Self Service:

Onze dank voor uw feedback! Mochten wij alsnog iets voor u kunnen beteken om het incasso proces te verbeteren kunt u ons altijd bellen op 088-3279800.
Met vriendelijke groet.
Wim Snoek...
Met vriendelijke groet.
Wim Snoek
DAS

BRIACode

Prima document (AV), waarmee het vol vertrouwen zaken doen is.