Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Tevreden over de aangeboden oplossing en alles was duidelijk. Ben vriendelijk te woord gestaan en blij met de goede service.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een supermooi eindoordeel van 5 sterren heb je ons gegeven. Wij zijn ook blij met jou als klant. Het is fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de geboden oplossing.... Goedemorgen, wat een supermooi eindoordeel van 5 sterren heb je ons gegeven. Wij zijn ook blij met jou als klant. Het is fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de geboden oplossing.
Hartelijk dank voor het delen van je review en top dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Ondanks het feit dat mijn beoogde eindresultaat niet is behaald zijn er behoorlijke stappen genomen. Mijn juriste had aandacht voor mijn zaak, maar ook voor mij persoonlijk. Daarvoor een heel dik... Ondanks het feit dat mijn beoogde eindresultaat niet is behaald zijn er behoorlijke stappen genomen. Mijn juriste had aandacht voor mijn zaak, maar ook voor mij persoonlijk. Daarvoor een heel dik compliment!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je juriste zoveel aandacht had voor zowel je zaak als voor jou persoonlijk!
Het is altijd waardevol om te weten dat er iemand is die echt luistert en zich inzet voor jouw belangen. Bedankt voor het delen hiervan.
Wil je dat ik dit compliment nog persoonlijk met de betreffende juriste deel?
Stuur dan een e-mail naar webcare@das.nl met je dossiernummer. Wij geven het graag door.

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je topbeoordeling.
Geweldig deze tien als eindscore. Hier zijn we superblij mee.
Het Webcareteam van DAS

Zeer slecht had advies nodig maar kwam veel te laat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze service. Toch bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te delen. Het staat je uiteraard vrij om hierover een klacht... Goedemiddag, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze service. Toch bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te delen. Het staat je uiteraard vrij om hierover een klacht in te dienen via onze website: https://www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling

Remko

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Remko, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Vriendelijke groeten,...
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Joke

Snel een goede oplossing

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze service en dat we snel een goede oplossing hebben geboden. Het is goed om te zien dat je ons aanbeveelt. Bedankt voor het delen van je review.... Goedemiddag, fijn dat je tevreden bent over onze service en dat we snel een goede oplossing hebben geboden. Het is goed om te zien dat je ons aanbeveelt. Bedankt voor het delen van je review.

F.schaasberg.

Netjes geholpen en veel informatie gekregen,nu afwachten

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je netjes bent geholpen en veel informatie hebt gekregen!
Het is altijd prettig om goed geïnformeerd te zijn. Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden.
Bedankt voor het delen van je review en de hoge score.
Het Webcareteam van DAS

Disappointing. Please see my other comments.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het spijt ons te vernemen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.
Je kunt via de website een klacht indienen, Klachtenregeling van DAS | DAS.
Bedankt voor het delen...
Je kunt via de website een klacht indienen, Klachtenregeling van DAS | DAS.
Bedankt voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring met DAS. Altijd correct.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te zien dat je ons op alle onderdelen een eindoordeel van 5 sterren hebt gegeven! Daar worden wij blij van 😊 Fijn dat je een tevreden ervaring hebt gehad.
Hartelijk dank...
Hartelijk dank voor je aanbeveling en het delen van je review met ons.

Saskia habets

Ben naar tevredenheid geholpen .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Saskia, super om te zien dat je tevreden bent geholpen. Ons team doet altijd zijn best iedereen blij te maken, dus dit soort feedback is geweldig.
Bedankt voor het delen van je...
Bedankt voor het delen van je review en de tien als eindscore.