Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Duidelijk en snel reageren, helaas door faillissement nog geen einde

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Succes met het verdere verloop van de zaak.
Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Vriendelijke...
Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Onze zaak was duidelijk verhaal en fotos op de mail gezet en door gestuurd. Met weinig contact een goede afhandeling. Wij zijn zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie woorden waarmee je onze hulp omschrijft. Fijn om dit te lezen!
Leo,
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden! Erg vakkundig!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de prachtige beoordeling van onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.
Leo,

Super

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat geef je ons een prachtig cijfer! Goed om te lezen dat je zeer tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt.
Een 10 voor onze dienstverlening, daar worden we erg blij van😃....
Een 10 voor onze dienstverlening, daar worden we erg blij van😃.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service.
Als er iemand in het bijzonder is aan wie ik jouw compliment kan doorgeven,...
Als er iemand in het bijzonder is aan wie ik jouw compliment kan doorgeven, dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. "compliment".
Het Webcareteam van DAS

Contact was fijn alleen er paar dingen gaan nog niet helemaal vlekkeloos. Zo is het de tweede keer dat een zaak via Lancyr bij jullie terecht kom en wederom kreeg ik een antwoord dat polis gegevens... Contact was fijn alleen er paar dingen gaan nog niet helemaal vlekkeloos. Zo is het de tweede keer dat een zaak via Lancyr bij jullie terecht kom en wederom kreeg ik een antwoord dat polis gegevens ontbraken waardoor ik hier tussen moest bemiddelen, had graag gezien dat Lancyr en Das dat onderling deden alvorens de vraag bij mij te beleggen. Verder werdt er verwachting van een reactie / antwoord van enkele dagen neergelegd terwijl dit langer duurde. De gebruiksvriendelijkheid van digitale dossier valt enorm tegen. Kon geen zip bestanden toevoegen met mappen structuur en folders aanmaken ging ook niet, contact opnemen met jurist via het digitale dossier ging wel weer eenvoudig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je terugkoppeling. We streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en jouw feedback is daarbij van groot belang.
Vriendelijke...

!!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik zie aan de cijfers dat je tevreden bent over onze dienstverlening, hartelijk dank daarvoor!

Zeer deskundig en vriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor deze positieve beoordeling. Fijn om te zien dat je de deskundigheid en vriendelijkheid van de behandelaar waardeert.
Mogen we dit compliment doorgeven aan de...
Mogen we dit compliment doorgeven aan de collega die deze mooie woorden verdiend? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl.

Tevreden 😌

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wij zijn meer dan tevreden over jouw postieve beoordeling, dank daarvoor 😉
Leuk dat je ons aanbeveelt!
Het Webcareteam van DAS

Alees prima op de lange telefonische wachttijd na.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent over onze service, behalve over de wachttijd aan de telefoon.
We nemen je feedback mee ter...
We nemen je feedback mee ter optimalisering van onze dienstverlening.