Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Ik heb juridische bijstand ingeschakeld bij de reorganisatie van het bedrijf waar ik werkte. Ook bij opzettelijke schade aan mijn auto kreeg ik hulp.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik zie aan je beoordeling dat je erg tevreden bent over de geboden hulp.
Fijn dat je dit met ons hebt willen delen en hartelijk dank voor de mooie 10 die je ons hebt gegeven.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.
Joke

W.van.cleef

Ik ben zeer tevreden hoe ik behandeld ben .

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling!
Hier doen we het voor! Fijn dat je erg tevreden bent over onze service en deze hebt beoordeeld met een prachtige 10 😊
Vriendelijke...
Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling!
Joke

Goed hoor

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review.
Fijn dat je onze hulp als goed ervaart.
Een eventuele volgende keer staan we je graag weer bij.
Peet
Het Webcarteam...
Goedemiddag, dank je wel voor je review.
Fijn dat je onze hulp als goed ervaart.
Een eventuele volgende keer staan we je graag weer bij.
Peet
Het Webcarteam van DAS

Te laat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de service. Ik hoop dat je een eventuele volgende keer een positievere ervaring hebt met onze dienstverlening.
Mocht je dit...
Mocht je dit willen dan kan je een klacht indienen via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor het delen van jouw 4 sterren en de aanbeveling. Wij zijn altijd erg blij om weer een tevreden klant te zien.
Mocht je ons onverhoopt in de toekomst nogmaals nodig...
Mocht je ons onverhoopt in de toekomst nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden.

Prettig bedrijf

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dat vind ik een heel mooi compliment! Dankjewel hiervoor en heel fijn om te zien dat je je zo goed geholpen voelt dat je ons beloont met de maximale score!
We staan een eventuele...
We staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.

Roel van Beek

Buiten de wachttijd tot nu toe goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Roel, de wachttijden zijn momenteel inderdaad wat langer dan gebruikelijk, excuses daarvoor. Heel fijn om te lezen dat je verder wel heel positief ben over de hulp die je tot nu toe... Goedemorgen Roel, de wachttijden zijn momenteel inderdaad wat langer dan gebruikelijk, excuses daarvoor. Heel fijn om te lezen dat je verder wel heel positief ben over de hulp die je tot nu toe hebt gekregen.
Veel succes met het verloop van de zaak, dankjewel voor het delen van jouw mooie tussentijdse beoordeling.

W de Rooij

(Bewerkt)

Zijn zeer deskundig en pakken het goed op

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de aangepaste en mooie reactie.
We zijn wel heel blij met je topbeoordeling.
Succes met het verdere verloop van je zaak.
Sacha
Het...
Goedemiddag, bedankt voor de aangepaste en mooie reactie.
We zijn wel heel blij met je topbeoordeling.
Succes met het verdere verloop van je zaak.
Sacha

ToN S.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Ton, fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Ik ben blij dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen en ons hiervoor een mooie 4 sterren beoordeling... Goedemorgen Ton, fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Ik ben blij dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen en ons hiervoor een mooie 4 sterren beoordeling geeft.
Dankjewel, ook voor de aanbeveling 😊
Het Webcareteam van DAS

Voordat ik een jurist toegewezen kreeg duurde het erg lang, vervolgens ging alles vlot.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat het wat langer duurde voordat het dossier was opgestart maar fijn dat daarna alles goed en snel is opgepakt door de behandelend jurist.
Bedankt voor het delen van...
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de aanbeveling.
Met vriendelijke groeten,