Reeds tig keer toegelicht.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, jammer om te lezen dat je niet geheel tevreden bent geweest over onze service.
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Vriendelijke...
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat er hoge deskundigheid is aangeboden. Hartelijk dank voor het geven van zulke mooie cijfers. Daar zijn wij blij...
Goedemiddag, wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle service die je hebt gekregen.
Van de supermooie score die je ons geeft worden wij weer heel gelukkig.
Hartelijk dank voor het...
Goedemorgen, wat een blije enthousiaste review!
Super dat je zo tevreden bent over onze collega en dit met ons wil delen.
We zullen dit compliment zeker doorgeven.
Hartelijk dank voor de...
Goedemorgen, wat een topcijfers! Daar zijn wij blij mee. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afhandeling van de zaak. Kan ik je compliment aan de desbetreffende collega doorgeven?...
Goedemorgen, super om te zien dat je ons zo goed hebt beoordeeld. Wij zijn erg blij met de 5 sterren!
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Vriendelijke groeten,
Astrid
Het...
Goedemiddag, ik ben blij om te zien dat je zeer tevreden bent over de hulp en begeleiding, die je hebt gekregen gedurende het hele traject. Mogen we dit mooie compliment delen met de collega, die...
Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zijn blij met de mooie 8.
Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan gaan we voor de tien!
Vriendelijke...
Goedemiddag, bedankt voor je terugkoppeling, fijn dat je onze hulp als goed beoordeeld.
We waarderen de aanbeveling.
Vriendelijke groeten,
Damita
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, ik zie aan je score dat je niet tevreden bent over onze diensten, dat betreuren wij. Wil je hierover nog in gesprek? Stuur dan het dossiernummer per e-mail naar webcare@das.nl.
Je...