Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

P.Peeters.

In het verleden goed geholpen en nu een goed luisterend en duidelijk advies.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je wederom tevreden bent en dat we je deze keer van een goed advies hebben kunnen voorzien. Een luisterend oor is daarbij inderdaad erg... Goedemiddag, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je wederom tevreden bent en dat we je deze keer van een goed advies hebben kunnen voorzien. Een luisterend oor is daarbij inderdaad erg belangrijk.

Snel en goed geregeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, mooi dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat de zaak vlot en efficiënt is geregeld.
Mogen we deze mooie score aan de behandelaar doorgeven? Stuur dan het dossiernummer per mail naar webcare@das.nl. dan zorgen wij dat het bij de behandelaar terecht komt.

Henriette

Was prima hoor

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor het delen van deze review. Goed om te lezen dat je een prima ervaring hebt gehad.
Vriendelije groeten,

Super tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, we zijn ontzettend blij om te zien dat je super tevreden bent. Bedankt voor de positieve feedback!
Als ik dit mooie compliment door mag geven aan de behandelaar dan hoor ik dat graag via webcare@das.nl o.v.v. het dossiernummer.
Het Webcareteam van DAS

Hou een goed gevoel over met de betrouwbaarheid en prettige communicatie met de juriste van DAS.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Fijn dat je contact met ons een prettige ervaring is geweest.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Snel, duidelijk, goed!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je verwachting over onze service hebben waargemaakt.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van...
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Heel plezierig contact met medewerker en de antwoorden van deze survey zijn ook voor hem ter inzage buitengewoon goed contact en oplossing met medewerker!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat super dat je je zo goed geholpen voelt en er een fijn contact was. Dit is heel belangrijk! Dank je wel dat je deze postive ervaring met ons hebt willen delen. Ik zal het doorgeven... Goedemiddag, wat super dat je je zo goed geholpen voelt en er een fijn contact was. Dit is heel belangrijk! Dank je wel dat je deze postive ervaring met ons hebt willen delen. Ik zal het doorgeven aan onze collega.
Irene

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je jouw ervaring hier met ons deelt.
Goedemiddag, fijn dat je jouw ervaring hier met ons deelt.
Ik zie dat we, met als eindbeoordeling 3 sterren, op alle losse deelscores wel een mooie 4 sterrenbeoordeling krijgen, dankjewel hiervoor!
Mocht je ons nog een keer nog een keer nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je klaar.

Wilma

Shell geholpen. Advies gevolgd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie maximale beoordeling en de aanbeveling! 😃 Fijn dat je een snel en goed advies hebt gekregen.
Het Webcareteam van DAS

Altijd goed, duidelijk en empathisch

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, goed om te horen dat jouw ervaringen met onze dienstverlening zo positief zijn. Fijn dat het duidelijk is en er daarnaast ook met je meegeleefd wordt.
Dankjewel dat je even de...
Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om deze review met ons te delen.