Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

FOX

Snelle en duidelijke uitleg en hulp.

Goedemiddag, wat fijn om zo’n mooie 5 sterren beoordeling te krijgen😃
Ik ben blij dat je snel hulp hebt gekregen met een duidelijke uitleg, daar zijn we voor!
Dankjewel voor je...
Goedemiddag, wat fijn om zo’n mooie 5 sterren beoordeling te krijgen😃
Dankjewel voor je aanbeveling en het delen van jouw ervaring.

T.J. van Noord

Vriendelijkk, duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie maximale beoordeling. Heel fijn dat je zo duidelijk en vriendelijk geholpen bent.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan weet je ons te...
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden.

Dennis

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Dennis, fijn dat je goed door ons bent geholpen.
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag voor je klaar.

Altijd goede ervaringen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat jouw ervaringen met DAS altijd goed zijn.
Goedemiddag, wat fijn om te horen dat jouw ervaringen met DAS altijd goed zijn.
De reden waarom iemand ons nodig heeft is nooit leuk maar het is dan juist mooi om positieve berichten terug te krijgen over onze dienstverlening, dat is waar we het voor doen!
Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Tot nu ben ik zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat je tot nu toe zeer tevreden bent over ons. Dankjewel voor het delen van deze mooie tussentijdse beoordeling en heel veel succes met het verdere verloop van jouw... Goedemiddag, wat fijn dat je tot nu toe zeer tevreden bent over ons. Dankjewel voor het delen van deze mooie tussentijdse beoordeling en heel veel succes met het verdere verloop van jouw zaak.

Super geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de vijf sterren. Super!
Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door ons.
Het Webcareteam van DAS

Adequaat, maar helaas niet het gewenste resultaat.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling ondanks het feit dat het resultaat anders heeft uitgepakt voor je dan gewenst.
Hopelijk is dat een eventueel volgende keer niet het...
Hopelijk is dat een eventueel volgende keer niet het geval.

Carel Runge

De Das is adequaat met op oplossen van geschillen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Carel, erg fijn dat je zo tevreden bent geweest over onze sevice en goed om te lezen dat er adequaat is gehandeld. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Prettige eerlijke en open communicatie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat de communicatie prettig is verlopen. Daar zijn wij blij om. Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Door bemiddeling van DAS is deze lastige zaak tot een goed einde gebracht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat jouw zaak zo goed is afgelopen door de bemiddeling van de behandelaar. Vind je het leuk als wij dit compliment delen met de betreffende persoon? Stuur dan een mail met je... Goedemorgen, wat fijn dat jouw zaak zo goed is afgelopen door de bemiddeling van de behandelaar. Vind je het leuk als wij dit compliment delen met de betreffende persoon? Stuur dan een mail met je dossiernummer naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment.
Bedankt voor jouw review en de aanbeveling.