Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wij worden altijd heel blij wanneer we een 5-sterrenbeoordeling ontvangen, dank daarvoor! Voor ons een teken dat onze dienstverlening als uitstekend wordt beschouwd.
Vind je het...
Vind je het leuk dat we deze mooie score delen met de behandelaar? Stuur dan een mail naar webcare@das.nl o.v.v. het dossiernummer.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Jammer dat ik op het aller laatste moment een vervanger kreeg toegewezen m.b.t. de rechtbank ( de laatste zitting). De man zal zeker bekwaam zijn, maar het ontbrak hem aan kracht met betrekking tot... Jammer dat ik op het aller laatste moment een vervanger kreeg toegewezen m.b.t. de rechtbank ( de laatste zitting). De man zal zeker bekwaam zijn, maar het ontbrak hem aan kracht met betrekking tot mijn verdediging. Ik ben nog steeds van mening dat ik het niet hoefde te verliezen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de terugkoppeling. Jammer om te lezen dat de uitkomst van de zitting teleurstellend voor je was.
Wil je hierover nog in gesprek met de behandelaar? Stuur dan een mail...
Wil je hierover nog in gesprek met de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Damita

Zeer slechte afhandeling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent over de afhandeling.
Goedemiddag, wat jammer dat je niet tevreden bent over de afhandeling.
Mocht je hier nog een keer met de behandelaar over in gesprek willen gaan ontvangen we graag het dossiernummer via webcare@das.nl.
Het staat ook vrij om er een klacht over in te dienen via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS
Brenda

Uitstekend!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling!
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben staan...
Goedemiddag, hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling!
We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben staan we je graag weer bij.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Goede ervaring, maar kan nog duidelijker

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je goede ervaring met onze dienstverlening en je feedback over de duidelijkheid hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Goede deskundigheid en dus goed advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je mooie woorden en de tien!
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je mooie woorden en de tien!
Mocht ik dit compliment met de behandelaar kunnen delen dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl o.v.v. Compliment.
Sacha
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over jullie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie tien. Super om te horen dat je zeer tevreden bent over ons.

Marion

Snelle duidelijke en vriendelijke uitleg van de procedure.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Marion, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. Ik ben blij dat wij je goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Makkelijk contact, vlotte reacties en deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat je zo te spreken bent over het makkelijke contact, de vlotte reacties en onze deskundigheid. Dank je wel voor het delen.
Vriendelijke...

Goede behandling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over de behandeling van je dossier.