Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

De behandelaar in deze toch niet alledaagse zaak was open en eerlijk, en eveneens vlot bereikbaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooi compliment voor de behandelaar. Hartelijk dank dat je dit met ons deelt. Als ik je mooie woorden door mag geven aan je behandelaar dan ontvang ik graag je dossiernummer... Goedemiddag, wat een mooi compliment voor de behandelaar. Hartelijk dank dat je dit met ons deelt. Als ik je mooie woorden door mag geven aan je behandelaar dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda
Het Webcareteam van DAS

Zeer correct, vriendelijk, professioneel en goed geholpen tijdens deze zaak!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier doen wij het voor, hartelijk dank voor het delen hiervan. Vind je het leuk als wij je compliment door geven aan je behandelaar, dan... Goedemiddag, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier doen wij het voor, hartelijk dank voor het delen hiervan. Vind je het leuk als wij je compliment door geven aan je behandelaar, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.

Joost S

Prettig en efficient

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Joost, fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons een mooie maximale beoordeling geeft😃.
Dankjewel hiervoor en ook voor het delen van jouw ervaring en de...
Dankjewel hiervoor en ook voor het delen van jouw ervaring en de aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Over het algemeen is het zo dat het mij vooral opvalt dat de betreffende jurist direct heel snel aangeeft dat de zaak niet juridisch haalbaar is, je wordt snel afgepoeierd en het dossier gesloten.... Over het algemeen is het zo dat het mij vooral opvalt dat de betreffende jurist direct heel snel aangeeft dat de zaak niet juridisch haalbaar is, je wordt snel afgepoeierd en het dossier gesloten. Er is geen betrokkenheid voor jouw zaak. Ook wordt geen informatie gegeven dat je gebruik kunt maken van de geschillenregeling indien je niet eens bent met de jurist. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen en je moet er zelf constant achteraan want anders gebeurt er niets. Er wordt geen eerlijk degelijk juridisch advies gegeven, het advies dat wel gegeven wordt is vaak onjuist. Andere rechten van de verzekerde wordt ook niet op gewezen. Ik heb de indruk dat er vooral gedacht wordt vanuit het belang van de verzekeraar om zo min mogelijk kosten te maken dan in het belang van de verzekerde, dat is jammer zo zou het niet moeten zijn.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, vervelend dat je niet tevreden bent over de dienstverlening van DAS . Het staat je vrij hierover een klacht in te dienen via... Goedemorgen, vervelend dat je niet tevreden bent over de dienstverlening van DAS . Het staat je vrij hierover een klacht in te dienen via https://www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling.
Toch bedankt voor het achterlaten van jouw review en je feedback.

Jan-Paul.

Zie eerder commentaar

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jan-Paul, wat vervelend dat je niet zo tevreden bent over het contact met ons. Ik hoop dat je een eventuele volgende keer een betere ervaring hebt met onze... Goedemorgen Jan-Paul, wat vervelend dat je niet zo tevreden bent over het contact met ons. Ik hoop dat je een eventuele volgende keer een betere ervaring hebt met onze dienstverlening.

Zeer goed probleem oplossen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat we het probleem goed voor je hebben kunnen oplossen.
Het Webcareteam van DAS

Fijne partij, al jarenlang een goede samenwerking, gelukkig niet heel veel nodig, maar als we jullie nodig hebben, dan gaat dat prima.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een leuke enthousiaste beoordeling! Fijn dat we je als trouwe klant weer goed hebben kunnen helpen.
Als je wilt dat we deze topscore aan de desbetreffende collega doorgeven...
Als je wilt dat we deze topscore aan de desbetreffende collega doorgeven stuur dan het dossiernummer naar: werbcare@das.nl
Het Webcareteam van DAS

Heel erg fijn en goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de postieve terugkoppeling. Mooi om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen, dank voor het delen.

Goede service. Snel bereikbaar. Deskundig advies. Snel handelen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een topbeoordeling! Fijn dat je goed, snel en deskundig geholpen bent, dat is precies waar onze dienstverlening voor staat😃
Het is altijd weer mooi om te lezen dat dit ook zo...
Het is altijd weer mooi om te lezen dat dit ook zo ervaren wordt.
Bedankt voor je aanbeveling en het delen van jouw review.
Het Webcareteam van DAS

Zeer snel een jurist aangewezen gekregen. Zeer betrokken bij mijn zaak. De hulp heeft er voor gezorgd dat ik rust vond in de gesprekken die ik heb gehad met mijn werkgever.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een prachtige review met mooie complimenten! Heel fijn dat je zo goed en snel geholpen bent en dat je dankzij de behandelaar ook rust hebt gevonden in de situatie.
Als ik dit...
Als ik dit mag delen met de betreffende collega dan ontvang ik graag een mail met je dossiernummer, je kan dit sturen naar webcare@das.nl o.v.v. Compliment.
Dankjewel voor het delen!