Accuraat en klantvriendelijk
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Volgende keer gaan wij voor de tien😉
Sacha
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedermorgen Jethro, fijn dat we je met een eerste advies goed hebben kunnen helpen.
Als je nog vragen hebt dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder!
Vriendelijke groeten,...
Goedemorgen Francine, fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Dank je wel voor je mooie tien en aanbeveling.
Joke
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, we zijn erg blij met de mooie 5 sterren beoordeling, hartelijk dank hiervoor!
Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Joke
Het...
Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die...
Goedemiddag Lex, dankjewel voor de mooie 4 sterren die je ons gegeven hebt.
Vervelend om te vernemen dat je wat langer hebt moeten wachten maar heel fijn dat je verder goed geholpen bent en ons...
Goedemorgen, wat een super beoordeling! Daar zijn wij blij mee 😊
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en fijn dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van...
Goedemorgen Dennis, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je goed geholpen wordt.
Leo,
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor deze review. Mooi om te lezen dat je prima geholpen bent. Top!
Leo,
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Jake, super om te zien dat je ons aanbeveelt en een hoge score hebt gegeven. Fijn dat er duidelijkheid is geboden zodat je weet waar je aan toe bent.
Hartelijk dank voor het delen...