Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Accuraat en klantvriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Volgende keer gaan wij voor de tien😉
Sacha

Jethro Tull

Tot nu toe zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedermorgen Jethro, fijn dat we je met een eerste advies goed hebben kunnen helpen.
Als je nog vragen hebt dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder!
Vriendelijke groeten,...
Als je nog vragen hebt dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder!

Francine

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Francine, fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Dank je wel voor je mooie tien en aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

In de casus zelf niet veel kunnen betekenen, maar weet dat jullie er zijn, mocht dat ooit aan de orde komen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, we zijn erg blij met de mooie 5 sterren beoordeling, hartelijk dank hiervoor!
Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Het...
Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

We hebben een zeer goede ervaring met Das rechtsbijstand omdat onze jurist juist heeft gehandeld en er zijn meerdere bezwaren behandeld allemaal ongegrond verklaart. Daarvoor onze dank.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Warmerdam Lex

Lang wachten

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Lex, dankjewel voor de mooie 4 sterren die je ons gegeven hebt.
Goedemiddag Lex, dankjewel voor de mooie 4 sterren die je ons gegeven hebt.
Vervelend om te vernemen dat je wat langer hebt moeten wachten maar heel fijn dat je verder goed geholpen bent en ons daarvoor hebt beoordeeld met een mooie 8!
Petra

Was prima

Goedemorgen, wat een super beoordeling! Daar zijn wij blij mee 😊
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en fijn dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van...
Goedemorgen, wat een super beoordeling! Daar zijn wij blij mee 😊
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Astrid

Dennis

Tot op heden goed. Nog in afwikkeling

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Dennis, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je goed geholpen wordt.
Leo,

Ronduit prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze review. Mooi om te lezen dat je prima geholpen bent. Top!
Leo,

Jake van der wolk

Vriendelijk en duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jake, super om te zien dat je ons aanbeveelt en een hoge score hebt gegeven. Fijn dat er duidelijkheid is geboden zodat je weet waar je aan toe bent.
Hartelijk dank voor het delen...
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Astrid