Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, aan de score te zien hebben we hier te maken met een tevreden klant, dank daarvoor!
We hopen een eventuele volgende keer je te kunnen verrassen met een 10 😊
Vriendelijke...
We hopen een eventuele volgende keer je te kunnen verrassen met een 10 😊
Damita
Het Webcareteam van DAS

Ik kreeg vlot telefonisch contact en mijn vraag werd direct beantwoord zodat ik zelf verder kon. Fijn!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk bedankt voor de beoordeling. We zijn blij te horen dat je snel en effectief bent geholpen. Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden.
Vriendelijke...
Damita

George

Opzich een positieve ervaring.
Ik ben kwa de verloop van zaken wat ongeduldig, de verloop en stand van zaken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen George, fijn om te lezen dat het contact met ons een postieve ervaring is geweest.
Zodra je dossier wordt uitgezet aan een vaste behandelaar, kan je online meekijken in je dossier om op de hoogte te zijn van de stand van zaken.
Het Webcareteam van DAS

Zeer goede hulp en advies als men dat nodig heeft

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, aan je prachtige 10 zie ik inderdaad dat je er tevreden bent over ons. 😊
Fijn dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid...
Fijn dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe goed, maar had graag geweten of alles gedekt is in mijn polis

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om alvast een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je eerste contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Mocht je...
Mocht je zaak een vervolg gaan krijgen dan kan je altijd weer contact met ons opnemen.
Zodra een polisnummer bekend is volgt een check of de zaak onder de dekking valt.
Het Webcareteam van DAS

Vooralsnog prima maar we zijn pas net begonnen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je alvast de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Mocht je zaak een vervolg gaan krijgen, dan weet je ons te vinden. We helpen je graag verder!

Leon

Snel en duidelijk advies.
Het aanmelden van een zaak zou wat makkelijker kunnen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Leon, dank je wel voor je feedback. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn om te lezen dat je met het advies naar volle tevredenheid bent geholpen.
Vriendelijke groeten,...
Goedemorgen Leon, dank je wel voor je feedback. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn om te lezen dat je met het advies naar volle tevredenheid bent geholpen.

Henk

Positief het advies dat gegeven werd

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Henk, fijn dat we je met een advies naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Dank je wel dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groeten,...
Dank je wel dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.

Zoals aangegeven in vragenlijst

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, zie dat je ons 5 sterren hebt gegeven voor onze service.
Dank je wel! Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over de service.
Hartelijk dank voor het delen van je review en...
Goedemorgen, zie dat je ons 5 sterren hebt gegeven voor onze service.
Dank je wel! Fijn om te zien dat je erg tevreden bent over de service.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Hopelijk krijg ik snel contact

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, zie dat je een bericht heb toegestuurd. Er wordt contact met je opgenomen.
Het is ook mogelijk om zelf contact met ons Juridisch Servicecenter op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 020 – 651 7517
Dank je wel voor het delen van je beoordeling en aanbeveling.