Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Raymond

Persoonlijk, deskundig. Ik ben tevreden!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Raymond, allemaal 10-en 😊 Super! Hartelijk dank voor je mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent en je ervaring met ons hebt willen delen.
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Het is dat ik nu een zaak heb lopen, wat er verkeerd is gegaan is ook goed verkeerd gegaan en telkens uren in de wacht staan als je belt en telkens iemand anders aan de lijn krijgen helpt hier echt... Het is dat ik nu een zaak heb lopen, wat er verkeerd is gegaan is ook goed verkeerd gegaan en telkens uren in de wacht staan als je belt en telkens iemand anders aan de lijn krijgen helpt hier echt niet bij.
Gelukkig na mijn klacht is dit wel goed opgepakt en kregen we één persoon die de complexe zaak toegewezen heeft gekregen en in een korte tijd adequaat heeft opgetreden. Maar je kunt dan wel wederom een heel dossier doorsturen (wat héél véél tijd kost) want jullie kunnen op een of andere manier de dossiers met verschillende nummers niet samenvoegen. Daarna krijg je mailtjes van dossiernummer 1 en 2 , 3,4 (afspraak dat ze samengevoegd zouden worden) dat er iets mee moet gebeuren. Hier wordt ik dan heel moe van. Je loopt op zo'n moment gewoon tegen een muur aan bij DAS en als je hier dan erover belt (lange wachttijden voordat je iemand krijgt te spreken) krijg je verschillende verhalen te horen of als je inlogt in het desbetreffende dossier en je schrijft een bericht dat het zou worden samengevoegd, krijg je doodleuk niets meer te horen. Ja en dan snap ik het ook niet meer. Lang leve het digitale tijdperk!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Jammer om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest.
Fijn dat het dossier uiteindelijk wel goed is opgepakt. Wij...
Fijn dat het dossier uiteindelijk wel goed is opgepakt. Wij zullen je feedback ter harte nemen.

Jan

Nu tevreden onderzoek loopt nog

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jan, goed om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent en ons een mooie 8 geeft. We hopen dat het uiteindelijk een 10 wordt 😃
Hartelijk dank voor het delen van je...
Hartelijk dank voor het delen van je beoordeling.

Super

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je beoordeling. Zo te zien heb je een vijfsterrenervaring gehad! Fijn dat je zo tevreden bent.

Don

Als begin ben ik tevreden,hoe het verder verloop is weet ik uiteraard nog niet

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Don, Ik ben blij om te horen dat jouw eerste indruk positief is. We streven ernaar om dit tot aan de eindstreep vol te houden.
Bedankt voor je beoordeling.
Vriendelijke...
Bedankt voor je beoordeling.

Anita

De mensen zijn heel deskundig en heel aardig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Anita, hartelijk dank voor je positieve woorden. Ik ben blij te horen dat je onze deskundigheid en vriendelijkheid waardeert.
Fijn dat je dit aan ons laat weten.
Vriendelijke...
Fijn dat je dit aan ons laat weten.
Het Webcareteam van DAS

Zoals gemeld ik ben zeer tevreden over de begeleiding en adviezen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de tien!
Jouw mooie woorden doen ons erg goed. Fijn dat je zo prettig bent geholpen en geadviseerd.
Mocht ik dit compliment kunnen doorgeven aan de behandelaar...
Goedemorgen, dankjewel voor de tien!
Mocht ik dit compliment kunnen doorgeven aan de behandelaar dan ontvang ik graag het dossiernummer via: webcare@das.nl.

Zeer correct

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de tien en de geweldige beoordeling.
Hier zijn we heel blij mee.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je positieve beoordeling.
Een tien is altijd welkom.😊
Het Webcareteam van DAS

We hebben altijd duidelijke mails gekregen en goede uitleg

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat ontzettend fijn dat de mails duidelijk waren en de uitleg goed.
Dank je wel dat je deze mooie woorden en topscore met ons hebt willen delen, dit waarderen we zeer.
Brenda