Zeer positief
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, dank je wel voor de dikke tien. Fijn om te zien dat je zo positief bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat je zo goed en snel bent geholpen. Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemorgen Michiel, fijn dat je ervaring met ons zo top is geweest. Wij zijn blij met jouw tien! Hartelijk dank hiervoor.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van deze review en je aanbeveling. Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat je goed en duidelijk geholpen bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor deze review. Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. Daarom is het fijn te lezen dat je blij bent met onze hulp. Daar doen we het voor.
Vriendelijke...
Goedemorgen Theo, dank voor je review. Top!
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent