Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat mooi om te lezen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Dankjewel voor je review.
Het Webcareteam van DAS

Goede bereikbaarheid en concrete advisering

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling van onze dienstverlening. Top!
Het Webcareteam van DAS

Das is mijn prima bevallen zou ik zeker aanraden bij familie of vrienden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden over onze dienstverlening bent.
Het Webcareteam van DAS

Caya Huijzer heeft het super goed gedaan mij voldoende geïnformeerd maar ook goed alles in overleg gedaan
Ben zeer tevreden

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling,
Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de behandeling van je dossier.
Ik geeft het compliment voor je door aan de...
Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling,
Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de behandeling van je dossier.
Ik geeft het compliment voor je door aan de behandelaar.
Het Webcareteam van DAS

Mijn zaak is super goed behandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren!
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en waarderen je aanbeveling enorm.
Vriendelijke groeten,...
Goedemorgen, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren!

Xxx

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het delen van deze positieve review.
Fijn dat je DAS aanbeveelt.

i

Je wordt fijn, persoonlijk en snel geholpen. er wordt tijd voor je genomen en leggen goed uit wat de mogelijkheden zijn.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve feedback!
We zijn blij te horen dat je onze persoonlijke aanpak en duidelijke uitleg waardeert.
Brenda
Het...
Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve feedback!
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Hele slechte ervaring. Terwijl ik bij andere zaken wel goed vertegenwoordigd ben. Het is niet de tent maar de vent / persoon die je vertegenwoordigd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, jammer om te lezen dat je ervaring dit keer niet naar wens is verlopen. Wil je hierover nog in gesprek met de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl.... Goedemorgen, jammer om te lezen dat je ervaring dit keer niet naar wens is verlopen. Wil je hierover nog in gesprek met de behandelaar? Stuur dan een mail met het dossiernummer naar webcare@das.nl. Ik wil je ook op de mogelijkheid wijzen om via onze website een klacht in te dienen: https://www.das.nl/over-ons/kwaliteit-bij-das/klachtenregeling?komtvan=/over-ons/klachtenregeling
Astrid

S van Wijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de positieve review. Ik ben blij te horen dat je onze dienstverlening als goed beoordeeld. We blijven ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk te... Goedemiddag, bedankt voor de positieve review. Ik ben blij te horen dat je onze dienstverlening als goed beoordeeld. We blijven ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Deskundig advies en hulp zaak gewonnen! dikke duim omhoog

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, gefeliciteerd met het winnen van je zaak, leuk dat je dit deelt ! Mogen we de dikke 👍 doorgeven aan de behandelaar die jou zo goed heeft begeleid?
Stuur dan een mail met het...
Stuur dan een mail met het dossiernummer naar: webcare@das.nl, We geven het graag door!
Damita