Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Altijd goed om juridische hulp te krijgen bij ontslag. Onderhandelen over een goede 'deal' met de werkgever kun je beter zelf doen. Jurist grijpt naar de ontslagvergoedingsregeling en deze... Altijd goed om juridische hulp te krijgen bij ontslag. Onderhandelen over een goede 'deal' met de werkgever kun je beter zelf doen. Jurist grijpt naar de ontslagvergoedingsregeling en deze is niet heel erg gunstig meer...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je review waarin je ons een mooie 8 geeft als eindcijfer.
We nemen je feedback mee.

Elly S.

Is prima

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Elly, dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordeling. Hier zijn we erg blij mee!
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het...
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Victor

Goed ervaring.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Victor, fijn om te lezen dat je contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Hartelijk dank voor de mooie 8 als eindscore en voor het delen hiervan.
Vriendelijke groeten,...
Hartelijk dank voor de mooie 8 als eindscore en voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Hartelijk dank voor de ondersteuning.
Het gaf rust dat er iemand de zaken voor mij oppakte.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat we je met onze hulp goed hebben kunnen ontzorgen en ondersteunen.
Hartelijk dank dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk...
Hartelijk dank dat je deze mooie beoordeling met ons hebt willen delen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Snel en oplossingsgerichte service

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven. Wij zijn blij dat we op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze...
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.

Goed advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat je met ons advies goed bent geholpen.
Hartelijk dank voor het delen hiervan en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam...
Goedemiddag, super om te lezen dat je met ons advies goed bent geholpen.
Hartelijk dank voor het delen hiervan en voor je aanbeveling.

Edwin Geerts

Kundig advies en een goed gevoel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Edwin, fijn dat je zo tevreden bent en met ons advies uit de voeten kunt.
Mocht je ons nog nodig hebben aarzel dat niet om weer contact op te nemen.
Vriendelijke...
Mocht je ons nog nodig hebben aarzel dat niet om weer contact op te nemen.

Duidelijke communicatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Duidelijke communicatie is 1 van onze klantbeloften, fijn om te zien dat we in onze missie zijn geslaagd!
Het Webcareteam van DAS

Jammer dat je tegenwoordig bij jullie maar een korte mail kan sturen waardoor het soms moeilijk wordt om het te verwoorden wat je bedoeld met de vraag die je wilt stellen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, Bedankt voor jouw feedback en het delen hiervan.
Irene
Het Webcareteam van DAS.

Albert de Ruiter

Bij DAS ben ik in vertrouwde en deskundig handen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, superfijn om te lezen dat er deskundig is gehandeld en wij jou een vertrouwd gevoel hebben gegeven. Hartelijk dank voor je mooie woorden.
Astrid
Astrid