Fijne ervaring, goed contact
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling, mooi om te lezen dat je tevreden bent. We waarderen de aanbeveling!
Joke
Joke
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen Bart, fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en ons aanbeveelt. Super dat je ons een mooi eindoordeel hebt gegeven van 5 sterren 😊 Hartelijk dank...
Goedemiddag, bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je de tijd nam om dit met ons te delen en ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, vervelend dat je niet tevreden bent over het verloop van jouw zaak. Als je het dossiernummer mailt naar webcare@das.nl o.v.v. dan kunnen wij kijken wat er misgaat en eventueel een...
Goedemorgen, vervelend dat wij niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Toch bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Joke...
Goedemiddag, top om te zien dat je zo goed bent geholpen. Een tien als eindscore, daar zijn we superblij mee. Bedankt!
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat mooi om te horen dat je goed en snel bent geholpen. Dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling,
Mocht je ons onverhoopt nogmaals nodig hebben dan staan wij ook weer...
Goedemiddag, wat een TOP beoordeling geef je ons😃 Heel fijn om er weer zo’n tevreden klant bij te hebben. Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan dit hier voor ons te delen.
Vriendelijke...
Goedemiddag, superfijn dat je goede ervaringen hebt met onze dienstverlening. Dankjewel voor de mooie maximale 5 sterren en ook dat je dit hier voor ons hebt willen delen.
Een eventuele volgende...
Goedemorgen, vervelend dat onze dienstverlening deze keer niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Toch bedankt voor het plaatsen van je review.
Het...