Duidelijke communicatie
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Duidelijke communicatie is 1 van onze klantbeloften, fijn om te zien dat we in onze missie zijn geslaagd!
Damita
Damita
Het...
Goedemiddag, Bedankt voor jouw feedback en het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS.
Goedemorgen, superfijn om te lezen dat er deskundig is gehandeld en wij jou een vertrouwd gevoel hebben gegeven. Hartelijk dank voor je mooie woorden.
Astrid
Het...
Goedemorgen, bedankt voor je mooie woorden en het delen hiervan. Ik zal het compliment doorgeven aan mijn collega.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor je tussentijdse beoordeling. Succes met het verdere verloop van je zaak.
Het Webcareteam van DAS.
Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling en fijn dat we onze deskundige hulp hebben kunnen inschakelen om je goed te helpen.
Het Webcareteam van DAS.
Goedemiddag Rene, wat een mooie score geef je ons! 😊 Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemiddag, mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt dat je dit aan ons laat weten.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Susanne, wat een mooie score. Vijf sterren maar liefst. Daar worden we heel blij van. Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling.
Het...
Goedemiddag, en wij zijn blij met jou als klant! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, bedankt voor je enthousiaste beoordeling!