Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Via de mail een intensief contact gehad, hij heeft ons voortdurend prima op de hoogte gehouden . Perfect!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Marcel

Zeer duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Marcel, dank voor je mooie beoordeling en goed om te zien dat alles zo duidelijk was! Fijn dat je even de tijd hebt genomen deze review te plaatsen.

Zeer prettig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling en score geef je ons! Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Goed en zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over DAS. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie woorden en cijfers.

Bert

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Bert, bedankt voor je topbeoordeling en mooie tien! Hier zijn wij blij mee.

Ad Liebregts

Info gewonnen betreft een claim , ik weet nu waar ik sta en waar ik recht op heb .
Hopelijk is de hulp niet nodig van DAS nu ik mijn recht weet

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Ad, super dat je zo goed bent geholpen! Hartelijk dank voor het delen.

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons en voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent dat je ons ook aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS.

Tevreden zeker met DAS, alleen zaak zelf voelde heel raar aan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van deze mooie review.
Het...

Net

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Dankjewel dat je dit resultaat met ons deelt. Top!

Uitstekend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

😊 Fijn dat je zo goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.