Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Goed kan niet anders zeggen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, gelukkig horen wij dat graag! Fijn dat zo tevreden bent en ons 5 prachtige sterren geeft!
Dankjewel, ook voor de aanbeveling, leuk dat je dit met ons hebt willen...
Dankjewel, ook voor de aanbeveling, leuk dat je dit met ons hebt willen delen.

Paul

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Paul, dankjewel voor het delen van jouw mooie 5 sterren beoordeling en de aanbeveling. Fijn om te zien dat je onze dienstverlening als goed hebt ervaren.
Vriendelijke...

Michel

Tot nu toe goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Michel, fijn dat je tot nu toe tevreden bent en ons verblijdt met een prachtige tussentijdse beoordeling. Dankjewel hiervoor.
Succes met het verdere verloop van jouw kwestie en mocht...
Succes met het verdere verloop van jouw kwestie en mocht je ons nogmaals nodig hebben dan weet je ons te vinden.

Chapeau

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, merci! 😃 Wat fijn dat je zo tevreden bent en even de moeite hebt genomen om jouw prachtige beoordeling hier te delen.
Als wij dit mogen doorgeven aan de betreffende behandelaar...
Als wij dit mogen doorgeven aan de betreffende behandelaar dan ontvang ik graag het dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”
Vriendelijk groeten,

Sandra

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Sandra, dankjewel voor je mooie 4 sterrenbeoordeling. Fijn dat je tevreden bent en ons ook aanbeveelt.
Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je...
Wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw contact met ons en ook de moeite hebt gedaan om dit te delen.
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.
Vriendelijke...
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling.

Muhiya

Snel en zekerheid.
Jullie nemen mijn zorgen, stress over. Bedankt nogmaals.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Muhiya, wow wat een prachtig compliment😃 Wat fijn om te lezen dat wij jouw zorgen en stress hebben kunnen wegnemen, heel graag gedaan!
Dat is een heel belangrijk punt in onze...
Dat is een heel belangrijk punt in onze dienstverlening en ik ben blij dat jij dit ook zo ervaren hebt.
Dankjewel dat je dit hebt willen delen met ons.

Zo teleurgesteld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachting heeft voldaan en je zo teleurgesteld bent. Mocht je dit nog willen, dan kan je een klacht indienen via onze... Goedemiddag, wat vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachting heeft voldaan en je zo teleurgesteld bent. Mocht je dit nog willen, dan kan je een klacht indienen via onze website.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben goed en vakkundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je goed en vakkundig geholpen bent. Bedankt voor het delen van je review. Als je het leuk vindt dat wij je compliment doorgeven aan je behandelaar dan ontvang ik graag je... Goedemiddag, fijn dat je goed en vakkundig geholpen bent. Bedankt voor het delen van je review. Als je het leuk vindt dat wij je compliment doorgeven aan je behandelaar dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Linda

Debora

Super blij mee

Goedemiddag, ik ben superblij met jouw prachtige 5 sterren beoordeling😃
Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw contact met ons en bedankt dat je dit met ons hebt willen delen.
Mocht je...
Goedemiddag, ik ben superblij met jouw prachtige 5 sterren beoordeling😃
Mocht je ons onverhoopt nog een keer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.