Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Heel erg blij met DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de 5 sterrenbeoordeling, wij zijn ook erg blij met jou als klant 😊
Als je wilt dat ik dit mooie compliment doorstuur naar de behandelaar dan kun je een mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Beroerd, ik zou iedereen de ARAG aanraden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de review. Spijtig om te zien dat je niet tevreden bent.
Indien je het op prijs stelt dat de behandelaar van het dossier hierover nog contact met jou opneemt dan kun je een mail sturen met het dossiernummer naar: webcare@das.nl.
Anders kunt je via de website van ons een klacht indienen, www.das.nl.

Bogdan

If you manage to get on the phone with someone who speaks English, then the service is quite professional.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Good afternoon Bogdan, thank you for sharing your nice review, sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Het Webcareteam van DAS

Prettig en snel geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat je zo tevredent bent! Hartelijk dank voor de mooie cijfers, daar zijn we erg blij mee.
Damita

Peter Nijman

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Peter, hartelijk dank voor deze topscore, hier zijn we heel blij mee.
Mocht je ons weer nodig hebben dan weet je ons te vinden en helpen we je graag.
Vriendelijke...
Mocht je ons weer nodig hebben dan weet je ons te vinden en helpen we je graag.

Uitstekend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat we hier te maken hebben met een tevreden klant. Daar doen we het voor. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van...
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring met de rechtshulp van DAS is uitstekend geweest qua afhandeling en kundigheid.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als ik dit mooie compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via:... Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Als ik dit mooie compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.

Twint

Klantgericht en vakkundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden en score geef je ons. Hier worden wij blij van. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Martin

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Martin, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met onze dienstverlening en dit laat zien door de mooie beoordeling en score. Hartelijk dank voor het delen hiervan.... Goedemiddag Martin, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met onze dienstverlening en dit laat zien door de mooie beoordeling en score. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zeer goed resultaat behaald

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over de jurist die je zaak behandeld heeft. Als ik dit compliment door mag geven, dan ontvang ik... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over de jurist die je zaak behandeld heeft. Als ik dit compliment door mag geven, dan ontvang ik graag jouw dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Antoinette