Klantvriendelijkheid,
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, goed dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam...
Goedemorgen, fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Bedankt voor het delen van je review.
Astrid
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, wat een mooie beoordeling en cijfers geef je ons. Hier worden wij blij van 😊 Hartelijk dank voor het delen van je review.
Hete Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons en voor de mooie beoordeling.
Wat fijn dat je zo tevreden bent dat je ons ook aanbeveelt. Mocht je ons in de toekomst nog een keer...
Goedemorgen, hartelijk dank voor je review en aanbeveling.
Fijn dat we je op weg hebben kunnen helpen.
Mocht het nodig zijn staan we uiteraard weer graag voor je klaar.
Vriendelijke...
Goedemiddag, wat fijn dat je zo goed geholpen bent en ons deze prachtige score geeft.
Dankjewel dat je dit, en de aanbeveling, met ons hebt willen delen.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat een topscore heb je ons gegeven. Daar zijn wij blij mee! Super om te lezen dat je snel en kundig bent geholpen. Hartelijk dank voor het delen van je review en fijn te zien dat je...
Goedemorgen, wat een prachtige beoordeling! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Mocht je ons nodig hebben staan we uiteraard weer voor je klaar. Hartelijk dank voor je...