Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Christina

Goed advies wat te doen als een factuur niet is opgemaakt volgens de afspraken (dat bedrag veel hoger is voor o.a. kosten die nooit vermeld/afgesproken zijn).voorbeeld brief die we kunnen versturen... Goed advies wat te doen als een factuur niet is opgemaakt volgens de afspraken (dat bedrag veel hoger is voor o.a. kosten die nooit vermeld/afgesproken zijn).voorbeeld brief die we kunnen versturen naar de winkel. En als we er nog steeds niet uitkomen kunnen we weer contact opnemen gaan ze ons verder helpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Christina, wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons een mooie score hebt gegeven. Daar zijn wij blij mee! Hartelijk dank voor het delen van je positieve... Goedemorgen Christina, wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons een mooie score hebt gegeven. Daar zijn wij blij mee! Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Mocht je ons nodig hebben dan staan we uiteraard weer voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

De algehele ervaring, in het begin is het wat stroef gegaan, totdat ik mr als advocaat kreeg toen verliep het voorspoedig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te zien dat je ons een mooie score hebt gegeven en fijn dat alles uiteindelijk voorspoedig is verlopen.
Hartelijk dank voor je aanbeveling.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Prima geholpen. Duidelijk en correct. Moest wat moeite doen om bewijsstukken te verzamelen. Vond het prettig om proactief op de hoogte te worden gehouden van de voortgang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo prettig bent geholpen. Duidelijkheid staat voorop bij ons!
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag voor je klaar.
Vriendelijke...
Mocht je ons weer nodig hebben dan staan we graag voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Zoals in het begin aangegeven maakte de jurist de inschattingsfout dat het bezwaarschrift met UWV geen grote kans maakte en hij ons daarom vanwege polis niet actief mocht helpen. UWV staat er om... Zoals in het begin aangegeven maakte de jurist de inschattingsfout dat het bezwaarschrift met UWV geen grote kans maakte en hij ons daarom vanwege polis niet actief mocht helpen. UWV staat er om bekend om alles uit de kast te halen om hun cliënten te ontmoedigen. Juist daarom zou de polis van DAS ruimhartiger moeten zijn als de cliënt zijn recht niet lijkt te halen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze feedback.
Hier staan we altijd voor open en waarderen het zeer.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Het heeft even geduurd voordat er een uitspraak was. Eerst behandelde een andere jurist de casus. Dhr. heeft de zaak overgenomen en wij zijn blij met de uitspraak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor de dikke tien, daar zijn we blij mee!
Fijn dat de zaak uiteindelijk goed is afgehandeld.

Miranda

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Miranda, hartelijk dank voor het delen van je review en dat je ons aanbeveelt.
Fijn om te zien dat je onze service goed hebt beoordeeld.
Het...
Fijn om te zien dat je onze service goed hebt beoordeeld.

Kundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat zijn mooie cijfers, zo zien we het graag!
Hartelijk dank voor je review.

Tevreden

Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Daar worden wij blij van 😊
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt willen...
Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven! Daar worden wij blij van 😊
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam

Netjes, snel en correct

Goedemiddag, wat worden wij blij van jouw review 😊
Goedemiddag, wat worden wij blij van jouw review 😊
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je aanbeveling en top om te zien dat je ons mooie cijfers hebt gegeven.

Als zeer prettig ervaren

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, aan de cijfers te zien die je ons hebt gegeven zie ik inderdaad dat je erg tevreden bent over onze service 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.
Joke