Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer tevreden met de rechtsbijstand

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat goed dat je zo’n prachtige review hebt geschreven en ons het maximum aantal punten hebt gegeven. Dankjewel voor het delen ervan en voor je aanbeveling!
Vriendelijke...
Antoinette

A Pouwels

Goed en deskundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor de 8 punten-beoordeling en voor je aanbeveling.
Antoinette

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen!

Ik ben heel tevereden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent en dit laat zien met de mooie score die je ons geeft! Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Wederom erg goed en snel geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat wij je wederom weer goed en snel hebben kunnen helpen. Bedankt dat je dit met ons gedeeld hebt!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.

Top

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een top beoordeling en score geef je ons. Hier zijn wij heel blij mee 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen... Goedemiddag, wat een top beoordeling en score geef je ons. Hier zijn wij heel blij mee 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Rene Engel

Super goed. Snel reageren, duidelijk advies en uitleg van vervolg stappen indien van toepassing.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Rene, wat een enthousiaste review. Je geeft ons 5 sterren en een aanbeveling. Mooier kan het bijna niet. Dank je wel dat je dit met ons deelt.
Het...

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor de mooie score en aanbeveling!
Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die...
Goedemiddag, dank je wel voor de mooie score en aanbeveling!
Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Je geeft ons een prachtige 10 voor onze service. Hier zijn we erg blij mee 😊
Fijn dat we je goed hebben kunnen...
Goedemiddag, dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Je geeft ons een prachtige 10 voor onze service. Hier zijn we erg blij mee 😊
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.