Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Alleen jammer dat je van verschillende personen mail krijgt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dat zijn mooie cijfers, zo zien we het graag! Hartelijk dank voor je review, we nemen je feedback ter harte.
Het Webcareteam van DAS

Vriendelijk en probleem snel opgelost. Alleen jullie telefonisch te bereiken was lastiger.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor je review, het kan inderdaad gebeuren dat je door drukte wat langer in de wacht staat. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Goed en deskundig geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik zie allemaal stralende sterren, beter kunnen we het niet wensen!
Bedankt voor je beoordeling en fijn dat we onze deskundige hulp hebben kunnen inschakelen om je goed te helpen.

Prima afhandeling duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je jouw ervaring doorgeeft, en dat je onze dienstverlening beoordeeld met een mooie 8.
Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan hoop ik dat we er een dikke 10 van kunnen maken.
Het Webcareteam van DAS

Geheel duidelijk, snel en vaardig behandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor de terugkoppeling, fijn om te lezen dat het dossier adequaat is behandeld.
Het Webcareteam van DAS

Super tevreden werdt goed gehoord en geholpen dus super bedankt!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je superbeoordeling! Ik geef graag je mooie woorden door aan de dossierbehandelaar, indien gewenst kun je hiervoor een mail sturen met het dossiernummer naar... Goedemiddag, bedankt voor je superbeoordeling! Ik geef graag je mooie woorden door aan de dossierbehandelaar, indien gewenst kun je hiervoor een mail sturen met het dossiernummer naar webcare@das.nl.
Het Webcareteam van DAS

Jurist met ervaring. Een correcte en empathische manier bejegening

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je zo tevreden bent over de jurist. Als ik dit mooie compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je zo tevreden bent over de jurist. Als ik dit mooie compliment door mag geven aan een collega in het bijzonder, dan ontvang ik graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Snel iemand aan de lijn gekregen, mijn vraag werd meteen begrepen en na ruggespraak erg duidelijk beantwoord.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat wij je van goed advies hebben kunnen voorzien. Harteljk dank voor het delen van de mooie woorden en score. Hier worden wij blij van 😊
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Grote dossier kennis en een prettige omgangsvorm met de jurist.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden over het contact met ons. Hartelijk dank voor het delen van je review.