Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Het voortraject, eerste contact moest wel wat lang aan de lijn blijven maar eenmaal een jurist aangewezen ging het proces goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je feedback en de mooie score!
Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je feedback en de mooie score!
Vervelend dat je te maken hebt gehad met de langere wachttijden aan de telefoon, fijn dat het vervolg goed is geweest.
Mocht je ons nog eens nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar.
Het Webcareteam van DAS

Wij zij zeer teleurgesteld in de dienst verlening van DAS.
Wij zij zeer teleurgesteld in de dienst verlening van DAS.
Telefonisch nagenoeg niet bereikbaar. Niet het gevoel gehad dat we geholpen werden maar dat er alleen bevestigd werd wat ik aandroeg. We vonden het heel vreemd dat er in eerste instantie een afkoop voorstel werd gedaan om het juridisch niet op te pakken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, het is momenteel inderdaad drukker dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Ik betreur het ten zeerste dat je je niet geholpen voelt.
Alsnog bedankt...
Goedemiddag, het is momenteel inderdaad drukker dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Ik betreur het ten zeerste dat je je niet geholpen voelt.
Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te delen.
Astrid
Het Webcareteam van DAS

Zeer goed, proffesionele hulp. Haslde alles eruit wat er in zat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je onze hulp als professioneel en waardevol hebt ervaren, hier worden we heel blij van! Dank je wel voor deze mooie review met een dikke 10.
Als je het leuk vindt dat...
Als je het leuk vindt dat we dit compliment doorgeven aan onze collega, kun je dit laten weten via webcare@das.nl met het dossiernummer o.v.v. “Compliment”
Vriendelijke groet,

Laporte

Snelle duidelijke communicatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie score die we hebben gekregen.
We zijn blij te horen dat je onze communicatie als snel en duidelijk hebt ervaren.
Dit is ons doel en het is fijn dat...
Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie score die we hebben gekregen.
Dit is ons doel en het is fijn dat dit gewaardeerd wordt.

Goed geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring en de aanbeveling
Petra

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze mooie maximale beoordeling! Heel fijn om er weer zo’n tevreden klant bij te hebben.
Mocht je ons onverhoopt nogmaals nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je klaar.
Petra

Harrie Boelrijk

Zeer effectief en deskundig. Prachtige oplossing.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling en woorden!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam...
Goedemorgen, dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling en woorden!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring is zeer positief. Mijn belangen worden behartigd en was het contact zeer prettig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie cijfers geef je ons. Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service!
Dit waarderen wij enorm. Bedankt voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Dit waarderen wij enorm. Bedankt voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de acht!
Fijn dat je zo positief bent over onze dienstverlening.
Het Webcareteam van DAS

Prettig manier van samenwerking zowel de eerste keer dat ik DAS heb gevraagd om een case in behandeling te nemen alswel de tweede case. Vakkundig met een pragmatische aanpak

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je in beide zaken naar volle tevredenheid bent geholpen.
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid...
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met een specifieke collega? Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer