Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

wilbert

Ik heb al een paar zaken aangemeld bij DAS maar ik ben zeker niet van alle zaken tevreden en had graag gewild dat DAS daar meer aan had gedaan. Ik denk dat DAS het te snel op geeft en dat het in... Ik heb al een paar zaken aangemeld bij DAS maar ik ben zeker niet van alle zaken tevreden en had graag gewild dat DAS daar meer aan had gedaan. Ik denk dat DAS het te snel op geeft en dat het in mijn geval er zeker meer uit te halen is.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Wilbert, bedankt voor het delen van je feedback. Fijn dat je ons aanbeveelt en de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Ik ben zeer goed geholpen door medewerker, hij was duidelijk en reageerde snel, niks was hem teveel.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je mooie woorden en score. Hier worden wij blij van 😊 Als wij je compliment door mogen geven aan een jurist in het bijzonder, dan ontvangen wij graag... Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je mooie woorden en score. Hier worden wij blij van 😊 Als wij je compliment door mogen geven aan een jurist in het bijzonder, dan ontvangen wij graag je dossiernummer via: webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Ik ben heel tevreden over de jurist, de heer , welke mij heeft bijgestaan gedurende het gehele traject. Hij is professioneel, betrokken en geeft goed advies.

Het Webcareteam van DAS

Altijd toch goed gevoel gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je positieve review. Fijn dat je ons aanbeveelt.

Mathieu

Voor deze beginfase van het probleem ging alles duidelijk en goed gericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Mathieu, fijn dat wij je goed en duidelijk hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Voor de eerste keer advies gevraagd en zeer goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je zo tevreden bent over het eerste contact met onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je mooie beoordeling en cijfers.
Vriendelijke...

We zijn erg tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Ik ben blij om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en ons ook aanbeveelt.
Dankjewel hiervoor en mocht je ons nog een keer nodig hebben dan staan wij weer graag voor je klaar.
Petra

Positief!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de tien!
Mocht je ons weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.
We staan graag...
Goedemiddag, fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de tien!
Mocht je ons weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.
We staan graag voor je klaar.
Sacha

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je postitieve review.
Een tien als eindscore, top!
Sacha

Rob

Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld en complimenten voor dhr Thannhauser die onze zaak super... Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld en complimenten voor dhr Thannhauser die onze zaak super heeft begeleidt en afgehandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Rob, wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over de behandeling van jouw zaak!
Wij worden altijd blij van zulke berichten met mooie complimenten voor de behandelaar. Als wij deze mogen delen met de betreffende persoon dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. Compliment
Dankjewel voor delen van jouw zeer positieve ervaring met ons!
Petra