Top zeer tevreden over de behandelaars
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je deze ervaring hebt gehad. Hartelijk dank voor de topscore en het delen hiervan.
Irene
Het Webcareteam van DAS
Irene
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, dankjewel voor de mooie beoordeling en de aanbeveling.
Fijn dat je zo tevreden bent en we je zo goed hebben kunnen helpen.
Petra
Het Webcaretem...
Goedemiddag, dankjewel voor je prachtige score die je ons gegeven hebt. Het is altijd weer fijn om zo’n tevreden klant te zien!
Fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.
Vriendelijke...
Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met DAS.
Dankjewel voor de prachtige complimenten en heel fijn dat je deze ook hier voor ons hebt gedeeld.
Vriendelijke...
Goedemiddag, fijn dat je een goed advies hebt gekregen waar je mee verder kan.
Mocht je ons nogmaals nodig hebben dan staan wij ook weer graag voor je klaar om je verder te adviseren....
Goedemiddag, wat fijn dat je een goed advies hebt gekregen. Mocht je ons op enig moment weer nodig hebben dan staan wij uiteraard weer graag voor je klaar.
Bedankt voor je mooie...
Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent dat je ons op alle onderdelen de maximale score geeft!
Dankjewel dat je even de moeite hebt gedaan om dit hier met ons te delen.
Vriendelijke...
Goedemorgen, super om te lezen dat er duidelijk advies is gegeven zodat je weet waar je aan toe bent. Hartelijk dank dat je ons met zulke mooie cijfers hebt beoordeeld.
Vriendelijke...
Goedemorgen John, wat een topscore heb je ons gegeven. Daar zijn wij blij mee!
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dat wij jou goed hebben geholpen.
Hartelijk dank voor het...
Goedemorgen, wat fijn dat je als trouwe klant zo tevreden over ons bent en ons aanbeveelt. Daar zijn wij blij mee.
Hartelijk dank voor het delen van je review.