Deskundigheid
Duidelijkheid

Remans

Vriendelijk en duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons hebt beoordeld met een prachtige 10 😃.
Dankjewel voor de mooie complimenten en dat je even de moeite hebt genomen deze review hier te delen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling, Fijn dat je zo tevreden bent en dit ook met ons hebt willen delen.

Fred

Met DAS nog niet veel ervaring, wel met SRK

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Fred, fijn om te zien dat jouw eerste ervaring met DAS naar tevredenheid is verlopen.
Bedankt dat je dit met ons deelt!
Damita
Het Webcareteam van DAS

Zeer positief, mocht ik in de toekomst advies nodig hebben op dit of een ander vlak zal ik niet aarzelen om contact op te nemen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om je positieve ervaring te lezen.
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen en we staan je eventueel in de toekomst graag weer te woord.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat fijn om je positieve ervaring te lezen.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Redelijk en heb nog geen complete duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je beoordeling, mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter via 020 651 8822.
Goed om te zien dat je ons...
Goed om te zien dat je ons aanbeveelt!
Damita

Zeer slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review. Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze prima beoordeling. Mooi dat je zo tevreden bent.
Bianca

Dave

Door een simpel belletje met mijn tussenpersoon gad de dekking polis worden gecontroleerd. Ik heb alles netjes ingevuld en opgestuurd. Krijg ook geen reactie meer en mijn dossier word zomaar... Door een simpel belletje met mijn tussenpersoon gad de dekking polis worden gecontroleerd. Ik heb alles netjes ingevuld en opgestuurd. Krijg ook geen reactie meer en mijn dossier word zomaar gesloten terwijl de problemen er nog zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, Is jouw dossier in behandeling genomen bij de collega’s van ons Juridisch Servicenter? Dan kan je gewoon weer telefonisch contact met hen opnemen voor een opvolgend advies, zij kunnen... Goedemorgen, Is jouw dossier in behandeling genomen bij de collega’s van ons Juridisch Servicenter? Dan kan je gewoon weer telefonisch contact met hen opnemen voor een opvolgend advies, zij kunnen het dossier op elk moment heropenen om je verder te helpen met de aangemelde kwestie..
Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30-17:30 via 020-6518822. Hopelijk ben je hiermee geholpen.
Dankjewel voor het delen van jouw review.
Vriendelijke groeten
Het Webcareteam van DAS

Zie wat eerder is geschreven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Goedemorgen, wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt voor het delen van jouw ervaring, mocht je dit nog willen dan kan je een klacht indienen via Klachtenregeling van DAS | DAS
Het Webcareteam van DAS

De juristen van DAS hebben mij heel erg geholpen op allerlei vlakken en in het bijzonder ook op emotioneel vlak. Ik zat er deze periode door privé omstandigheden goed doorheen en ze hebben mij hier... De juristen van DAS hebben mij heel erg geholpen op allerlei vlakken en in het bijzonder ook op emotioneel vlak. Ik zat er deze periode door privé omstandigheden goed doorheen en ze hebben mij hier doorheen geloodst met het gewenste resultaat waarvoor nogmaals dank!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je je zo gesteund hebt gevoeld door de collega’s die jouw dossier in behandeling hebben gehad.
Naast juridische hulp streven wij er ook naar om onze clienten te...
Naast juridische hulp streven wij er ook naar om onze clienten te ondersteunen in de soms best emotionele kwesties en het is heel erg fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt.
Heel erg bedankt voor je mooie review en de prachtige beoordeling, als ik dit mag delen met de betreffende juristen dan kan je het dossiernummer mailen naar webcare@das.nl o.v.v. compliment.