Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer goede ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je ervaring met DAS zo goed is geweest. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Marcel

Telefonisch, slechte verbinding met eerste medewerker. Verbinding werd verbroken en opnieuw beginnen in de wachtrij.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Marcel, goed om te lezen dat we je na een rommelige start toch goed hebben kunnen helpen.
Hartelijk dank voor de mooie 8 die je ons hebt gegeven en fijn dat je ons aanbeveelt....

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordelig achter te laten waarin je aangeeft tevreden te zijn over onze dienstverlening.
Hier zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor...
Hier zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor het delen hiervan.
Het Webcareteam van DAS

Fijn contact met vriendelijke en deskundige medewerker.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat het contact met ons vriendelijk en deskundig is geweest. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie woorden en score. Hier worden wij blij van.... Goedemiddag, fijn om te lezen dat het contact met ons vriendelijk en deskundig is geweest. Hartelijk dank voor het delen van deze mooie woorden en score. Hier worden wij blij van. 😊

Renate

Prima ervaring goed geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Renate, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je mooie review.
Vriendelijke...

A. Jansen

Alles super, alleen de wachtrij om iemand te kunnen spreken is erg lang.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het is inderdaad momenteel drukker dan gebruikelijk. Onze excuses voor de langere wachttijden.
Fijn om te lezen dat we je verder goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordeling en voor je aanbeveling.
Fijn om te lezen dat het contact met ons een positieve ervaring is geweest.
Vriendelijke groeten,...
Fijn om te lezen dat het contact met ons een positieve ervaring is geweest.

Volkan

Perfect!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven! Hartelijk dank hiervoor.
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Het...
Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

Michelle

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling van onze dienstverlening. Top!
Leo,

Deskundig en betrouwbaar

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie woorden over jouw ervaring met ons bedrijf. Dank voor de 10 punten van je eindoordeel en de aanbeveling, hier worden we blij van!
Vriendelijke...
Antoinette