Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Mijn algehele ervaring was heel positief, we hebben de rechtszaak gewonnen en dat was natuurlijk super fijn, maar de manier waarop ik serieus genomen ben en gerustgesteld werd met eerlijke... Mijn algehele ervaring was heel positief, we hebben de rechtszaak gewonnen en dat was natuurlijk super fijn, maar de manier waarop ik serieus genomen ben en gerustgesteld werd met eerlijke antwoorden en adviezen maakten het compleet. Ook als we niet gewonnen hadden was ik evengoed blij met hoe het allemaal gegaan.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te vernemen dat je zo’n postieve ervaring hebt gehad en dat we je hebben kunnen helpen.
We waarderen je vertrouwen in ons!
Wil je dat ik dit compliment deel met jouw...
We waarderen je vertrouwen in ons!
Wil je dat ik dit compliment deel met jouw behandelaar?
Dan ontvang ik graag via een e-mail aan webcare@das.nl het dossiernummer. Ik geef het graag door.

R. de Bloois

Prima geregeld.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te vernemen dat alles prima geregeld was.
We doen ons best om alles soepel te laten verlopen.
Hartelijk dank voor de mooie score.
Vriendelijke...
Goedemorgen, fijn om te vernemen dat alles prima geregeld was.
We doen ons best om alles soepel te laten verlopen.
Hartelijk dank voor de mooie score.

Fijne mensen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, we zijn blij om te zien dat je onze mensen fijn vindt. We streven er altijd naar om een vriendelijke en behulpzame service te bieden, en het is geweldig te weten dat dit gewaardeerd... Goedemiddag, we zijn blij om te zien dat je onze mensen fijn vindt. We streven er altijd naar om een vriendelijke en behulpzame service te bieden, en het is geweldig te weten dat dit gewaardeerd wordt.
We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
Bedankt voor het delen van je review.

Pieter

Snel geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Pieter, wat fijn om te lezen dat we je snel heben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie 10 die je voor onze service hebt gegeven.
Het...
Goedemorgen Pieter, wat fijn om te lezen dat we je snel heben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie 10 die je voor onze service hebt gegeven.
Het Webcareteam van DAS

Goede service en. duidelijk geholpen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat mooi om te lezen dat je contact met ons een een goede ervaring is geweest en je dit hebt beoordeeld met een mooie 10 score 😊
Bedankt hiervoor.
Fijn dat we je op een heldere...
Bedankt hiervoor.
Fijn dat we je op een heldere en duidelijke wijze hebben kunnen helpen.
Het Webcareteam van DAS

Afhandeling van de jurist was prima. Maar het gevoel van slecht bereikbaar en de lange wachttijd overheerst sterk. Geeft een onzeker gevoel en veel irritatie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat jammer dat je, ondanks de goede afhandeling van de jurist, ontevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor de feedback en voor het delen van je ervaring.
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

Sorry maar het is echt matig zeer matig. Ik begrijp dat goede diensten geld kosten maar had van DAS meer verwacht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Vervelend dat onze service niet aan je verwachting heeft voldaan. Je kan eventueel nog contact opnemen met de behandelaar van jouw dossier.... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Vervelend dat onze service niet aan je verwachting heeft voldaan. Je kan eventueel nog contact opnemen met de behandelaar van jouw dossier. Het staat je uiteraard ook vrij om hier een klacht over in te dienen via Klachtenregeling van DAS / DAS.

Verplicht?

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Fijn om te lezen dat je onze service met een mooie 8 hebt beoordeeld.
Vriendelijke groeten,...
Fijn om te lezen dat je onze service met een mooie 8 hebt beoordeeld.

Bas

Prima ervaring

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Bas, dankjewel voor het delen van je 10-punten beoordeling en voor je aanbeveling. Dit waarderen wij echt.

Het kon niet beter !!!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor je enthousiaste review en de 5 sterren. Als je het leuk vindt dat ik dit compliment aan mijn collega doorgeef, dan kan je een e-mail sturen naar webcare@das.nl o.v.v.... Goedemiddag, dank voor je enthousiaste review en de 5 sterren. Als je het leuk vindt dat ik dit compliment aan mijn collega doorgeef, dan kan je een e-mail sturen naar webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.