Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Jan M

Het was een eerste gesprek , en voelde meteen dat het goed ging komen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Jan, wat een mooie beoordeling en score geef je ons. Hier zijn wij blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor het delen hiervan.

Heb ik al gedaan

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review en aanbeveling.
Petra

Fijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review en aanbeveling.
Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen.
Petra

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor het doorgeven van je ervaring, mooi om te lezen dat je tevreden bent.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Ik hoop zo weinig mogelijk hiervan gebruik hoeven te maken

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je review. Mocht je ons in de toekomst toch weer nodig hebben dan hoop ik dat de behandeling van het dossier zal leiden tot een hogere score.
Damita

Funs

Goed en degelijk advies. Wel jammer hoe het is geregeld met een antwoord op de door u verzonden mail. Wanneer je niet alleen het zaaknummer invult als onderwerp, komt de mail niet aan. Ook het... Goed en degelijk advies. Wel jammer hoe het is geregeld met een antwoord op de door u verzonden mail. Wanneer je niet alleen het zaaknummer invult als onderwerp, komt de mail niet aan. Ook het antwoorden via een I pad is niet eenvoudig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je voor de feedback. Wij zijn blij met deze mooie score.
Het Webcareteam van DAS

Fijne ervaring. Alles heel duidelijk, ook communicatie. Zeer tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat het dossier naar volle tevredenheid is afgehandeld.
Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie.
Bedankt voor deze topscore.
Vriendelijke...
Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie.
Bedankt voor deze topscore.
Het Webcareteam van DAS

Goed bevallen. Het resultaat is vooral door mijzelf behaald maar met goede adviezen en tips.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je voor de feedback en de hoge cijfers.
Het Webcareteam van DAS

Lastig om snel in contact te komen
Te lang in onzekerheid blijven

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Vervelend dat het lastig was om in contact te komen en dat je daardoor langer in onzekerheid zat. Het is op dit moment ook drukker dan... Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Vervelend dat het lastig was om in contact te komen en dat je daardoor langer in onzekerheid zat. Het is op dit moment ook drukker dan normaal. Onze excuses daarvoor. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Super dat je tevreden bent over onze dienstverlening en fijn dat je ons aanbeveelt.
Het Webcareteam...