Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

We zijn erg tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Ik ben blij om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en ons ook aanbeveelt.
Dankjewel hiervoor en mocht je ons nog een keer nodig hebben dan staan wij weer graag voor je klaar.

Positief!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de tien!
Mocht je ons weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.
We staan graag...
Goedemiddag, fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor de tien!
Mocht je ons weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.
We staan graag voor je klaar.
Sacha

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je postitieve review.
Een tien als eindscore, top!
Sacha

Rob

Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld en complimenten voor dhr Thannhauser die onze zaak super... Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld en complimenten voor dhr Thannhauser die onze zaak super heeft begeleidt en afgehandeld

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Rob, wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over de behandeling van jouw zaak!
Wij worden altijd blij van zulke berichten met mooie complimenten voor de behandelaar. Als wij deze mogen delen met de betreffende persoon dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. Compliment
Dankjewel voor delen van jouw zeer positieve ervaring met ons!

Remans

Vriendelijk en duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, heel fijn om te zien dat je zo tevreden bent en ons hebt beoordeld met een prachtige 10 😃.
Dankjewel voor de mooie complimenten en dat je even de moeite hebt genomen deze review hier te delen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling, Fijn dat je zo tevreden bent en dit ook met ons hebt willen delen.

Fred

Met DAS nog niet veel ervaring, wel met SRK

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Fred, fijn om te zien dat jouw eerste ervaring met DAS naar tevredenheid is verlopen.
Bedankt dat je dit met ons deelt!
Damita
Het Webcareteam van DAS

Zeer positief, mocht ik in de toekomst advies nodig hebben op dit of een ander vlak zal ik niet aarzelen om contact op te nemen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn om je positieve ervaring te lezen.
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen en we staan je eventueel in de toekomst graag weer te woord.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat fijn om je positieve ervaring te lezen.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Redelijk en heb nog geen complete duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor je beoordeling, mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met ons Juridisch Servicecenter via 020 651 8822.
Goed om te zien dat je ons...
Goed om te zien dat je ons aanbeveelt!
Damita

Zeer slecht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je review. Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.