Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Teleurstellend

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Spijtig om te lezen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad, we hadden het graag anders gezien.
Indien gewenst kun je altijd een klacht indienen...
Indien gewenst kun je altijd een klacht indienen via onze website: www.das.nl/klacht

Prettig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je het contact met DAS als prettig hebt ervaren. Een eventuele volgende keer gaan we graag voor de tien!
Vriendelijke...
Het Webcareteam va DAS

In het verleden goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat vervelend dat wij je deze keer niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Ik hoop dat een eventuele volgende keer wel aan je verwachting wordt voldaan. Toch bedankt dat je dit met... Goedemiddag, wat vervelend dat wij je deze keer niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Ik hoop dat een eventuele volgende keer wel aan je verwachting wordt voldaan. Toch bedankt dat je dit met ons hebt willen delen.
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Een training inleving en communicatie van de juristen van das zou op zijn plaats zijn

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening, we hopen je wellicht in de toekomst beter van dienst te kunnen... Goedemiddag, dank voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening, we hopen je wellicht in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Antoinette
Het Webcareteam van DAS

Goed advies voor mijn vraag.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te zien dat je het advies met een mooie tien beoordeeld, daar zijn we uiteraard erg blij mee!
Hartelijk dank daar voor.
Het...
Hartelijk dank daar voor.
Het Webcareteam van DAS

Correct en naar tevredenheid opgelost.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te zien dat je blij bent met onze oplossingen.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling!

BSA Thissen

Teveel prikkels en handelingen blokkeren mij waardoor ik dingen ga vergeten. Nu moest ik een voorbeeldbrief invullen en verzenden. Wat moest er wel in blijven staan en wat niet. Teveel informatie... Teveel prikkels en handelingen blokkeren mij waardoor ik dingen ga vergeten. Nu moest ik een voorbeeldbrief invullen en verzenden. Wat moest er wel in blijven staan en wat niet. Teveel informatie kan ik niet verwerken.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Je kan altijd vragen om een kort verslag van het gesprek via e-mail te sturen, zodat je de informatie op een later tijdstip nogmaals rustig kan doornemen.

Pascal

Uitstekend verzekering, doet wat het belooft.

Goedemorgen Pascal, super om te lezen dat erg tevreden bent over ons. 😊
Hartelijk dank voor je prachtige 10 beoordeling.
Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review met ons te...
Goedemorgen Pascal, super om te lezen dat erg tevreden bent over ons. 😊
Hartelijk dank voor je prachtige 10 beoordeling.
Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review met ons te delen.
Het Webcareteam van DAS

Zeer tevreden hoe bekwaam jullie het oplossen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat word ik blij van je enthousiaste beoordeling!
Super om te lezen dat je erg tevreden bent over onze hulp en de oplossing die we voor je hebben kunnen bereiken.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat word ik blij van je enthousiaste beoordeling!

Zeer goed en vlot.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat je snel en naar volle tevredenheid bent geholpen.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en aanbeveling!
Vriendelijke groeten,...
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en aanbeveling!