Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zie voorgaande op en aanmerkingen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je review. Je beoordeling is voor ons teleurstellend.
Hopelijk ben je een eventuele volgende keer wel tevreden.
Het...
Hopelijk ben je een eventuele volgende keer wel tevreden.
Het Webcareteam van DAS

Mijn zaak is correct afgehandeld. Waarbij ik soms jurist soms te weinig uitlegde en snel ongeduldig
werd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zaak op een correctie wijze is afgehandeld.
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review met ons te delen.
Het...
Goedemorgen, wat fijn dat je zaak op een correctie wijze is afgehandeld.
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review met ons te delen.

Peter van der Beek

DAS medewerker was zeer correct en duidelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Peter, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp.
Het is heel belangrijk dat dat alles duidelijk voor je is.
Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling van...
Goedemorgen Peter, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp.
Het is heel belangrijk dat dat alles duidelijk voor je is.
Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling van DAS.
Brenda

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie 5- sterren beoordeling.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen bijstaan en je dit met ons wil delen.
Hier worden we heel blij...
Goedemorgen, hartelijk dank voor deze mooie 5- sterren beoordeling.
Hier worden we heel blij van.
Brenda

Arjen van der Burg

Zeer lastig om iemand aan de telefoon te krijgen. Duurt lang alvorens besluit genomen werd om de zaak in behandeling te nemen. Telkens weer iemand ander en nieuwe vragen. Hierdoor krijg ik het idee... Zeer lastig om iemand aan de telefoon te krijgen. Duurt lang alvorens besluit genomen werd om de zaak in behandeling te nemen. Telkens weer iemand ander en nieuwe vragen. Hierdoor krijg ik het idee dat er onvoldoende naar het dossier wordt gekeken wat de achtergrond is geweest.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Arjen, jouw mening is waardevol voor ons, bedankt voor je review. Jammer dat het wat moeizamer is verlopen dan gewenst, we geven je feedback door aan de desbetreffende... Goedemiddag Arjen, jouw mening is waardevol voor ons, bedankt voor je review. Jammer dat het wat moeizamer is verlopen dan gewenst, we geven je feedback door aan de desbetreffende afdeling.
Damita
het Webcareteam van DAS

Erik

Ik ben zeker op een klantvriendelijke wijze geholpen maar nogmaals de uitkomst is wel erg zwart wit.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Erik, jammer om te zien dat je niet tevreden bent over de uitkomst.
Hopelijk kunnen we je een volgende keer beter van dienst zijn.
Bedankt voor het delen van je...
Goedemorgen Erik, jammer om te zien dat je niet tevreden bent over de uitkomst.
Hopelijk kunnen we je een volgende keer beter van dienst zijn.
Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Sacha

Verschillende dossiers verschillende antwoorden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt voor je beoordeling.
Sacha

Das is de beste

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, ik ben het helemaal met je eens! 😃. Wat ontzettend fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening.
Dankjewel voor je mooie maximale score en de aanbeveling....
Dankjewel voor je mooie maximale score en de aanbeveling. Fijn dat je even de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.
Het Webcareteam van DAS

Goede hulp en steun tijdens de zaak

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Het is belangrijk om ook steun te krijgen bij je zaak, ik ben blij dat je dit ook zo ervaren hebt.
Dankjewel dat je dit met ons hebt...
Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen.
Petra,

Richard

Zeer goed. Het is fijn om bij twijfel mbt een vraagstuk over een mogelijke conflict situatie, dit te kunnen bespreken met een vriendelijke en zeer deskundige medewerk(st)er van DAS en vervolgens... Zeer goed. Het is fijn om bij twijfel mbt een vraagstuk over een mogelijke conflict situatie, dit te kunnen bespreken met een vriendelijke en zeer deskundige medewerk(st)er van DAS en vervolgens advies op maat krijgt, wat te doen. Hartelijk dank hiervoor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Richard, dankjewel voor de mooie complimenten en de 5 sterren!
Goedemiddag Richard, dankjewel voor de mooie complimenten en de 5 sterren!
Ik vind het super om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw contact met ons en je een goed en deskundig advies hebt gekregen, dat is waar wij het voor doen!
Fijn dat je dit met ons hebt willen delen.