Netjes opgelost
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat het goed is opgelost. Bedankt voor het delen van deze positieve review.
Irene
Irene
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling! 😃
Heel fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling van uw dossier en dat je ons aanbeveelt.
Petra
Het...
Goedemorgen, jammer om te zien dat je een slechte ervaring hebt gehad. Bedankt dat je de tijd nam om deze review met ons te delen.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, het is fijn om te lezen dat je ervaring tot nu toe prettig is geweest.
Dankjewel voor het delen van een tussentijdse beoordeling en veel succes met het verdere verloop van je...
Goedemiddag, top dat je tot nu zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Veel succes met de zaak! Hartelijk dank voor het delen.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling en de aanbeveling. Fijn dat het op zo’n snelle manier opgelost kon worden.
Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.
Vriendelijke...
Goedemorgen Rens, wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze dienstverlening.
Dankjewel voor het delen van jouw beoordeling én de aanbeveling,
Vriendelijke...
Goedemorgen, ik ben blij om te zien dat je zo goed en duidelijk geholpen bent. Dankjewel voor je mooie beoordeling en aanbeveling, daar doen we het voor!😃
Een eventuele volgende keer staan wij...
Goedemiddag, wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Ik hoop dat wij eventueel in de toekomst je beter van dienst kunnen zijn.
Vriendelijke...
Goedemiddag, wat goed dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt voor het delen van je prachtige 5-sterren beoordeling en voor de aanbeveling!