Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Positief gevoel over het geheel

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling, goed om te lezen dat je de zaak met een tevreden gevoel hebt kunnen afsluiten.
Fijn dat je ons aanbeveelt!
Vriendelijke...
Fijn dat je ons aanbeveelt!

Algehele ervaring: kotsmisselijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, jammer om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest, we hadden het uiteraard graag anders gezien.
Ik wil je bedanken voor de terugkoppeling en je tevens wijzen op onze...
Ik wil je bedanken voor de terugkoppeling en je tevens wijzen op onze klachtenregeling: Klachtenregeling van DAS | DAS
Vriendelijke groeten

Tom Balder

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Tom, dank je voor het delen van deze mooie cijfers!
Super dat je op zo’n goede manier bent geholpen door ons.

Gewoon duidelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor deze topscore, een tien!
Fijn om te vernemen dat alles duidelijk is geweest en dat je ons aanbeveelt.

Rita

Persoonlijk contact, duidelijk advies en werkwijze, snelle terugkoppeling en empatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Rita, hartelijk dank voor deze mooie terugkoppeling. Het is altijd fijn om te zien dat iemand zo goed is geholpen.
Een eventueel volgende keer staan we graag weer voor je...
Een eventueel volgende keer staan we graag weer voor je klaar.

Arman

Ik was heel tevreden met de afhandeling van mijn zaak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Arman, dank je wel voor de mooie 8 die je aan ons geeft. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan gaan we voor de 10!
Vriendelijke...
Het Webcareteam van DAS

De beoordeling van de aanvraag duurde best wat langer dan verwacht, maar uiteindelijk is het toch goed verlopen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, gelukkig dat het uiteindelijk goed is verlopen. Bedankt voor het delen van je review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Linda

M.herkes

Deze keer heel snel en zeer goed maar ook wel eens zeer slechte ervaringen gehad

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je deze keer snel en goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Linda,
i

P. Engel

Snel en vakkundig advies

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor de beoordeling. Mooi om te lezen dat we je van een goed advies hebben kunnen voorzien.
Fijn dat je dit met ons deelt.
Het...
Fijn dat je dit met ons deelt.

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, het is altijd fijn om te lezen dat we een klant goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor de dikke tien, daar zijn we erg blij mee!
Het...