Positief gevoel over het geheel
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemorgen, bedankt voor je terugkoppeling, goed om te lezen dat je de zaak met een tevreden gevoel hebt kunnen afsluiten.
Fijn dat je ons aanbeveelt!
Vriendelijke...
Fijn dat je ons aanbeveelt!
Vriendelijke...
Goedemorgen, jammer om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest, we hadden het uiteraard graag anders gezien.
Ik wil je bedanken voor de terugkoppeling en je tevens wijzen op onze...
Goedemiddag Tom, dank je voor het delen van deze mooie cijfers!
Super dat je op zo’n goede manier bent geholpen door ons.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor deze topscore, een tien!
Fijn om te vernemen dat alles duidelijk is geweest en dat je ons aanbeveelt.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag Rita, hartelijk dank voor deze mooie terugkoppeling. Het is altijd fijn om te zien dat iemand zo goed is geholpen.
Een eventueel volgende keer staan we graag weer voor je...
Goedemorgen Arman, dank je wel voor de mooie 8 die je aan ons geeft. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan gaan we voor de 10!
Vriendelijke...
Goedemorgen, gelukkig dat het uiteindelijk goed is verlopen. Bedankt voor het delen van je review en fijn dat je ons aanbeveelt.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, fijn dat je deze keer snel en goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Linda,
i
Goedemorgen, bedankt voor de beoordeling. Mooi om te lezen dat we je van een goed advies hebben kunnen voorzien.
Fijn dat je dit met ons deelt.
Damita
Het...
Goedemorgen, het is altijd fijn om te lezen dat we een klant goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor de dikke tien, daar zijn we erg blij mee!
Damita
Het...