Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de 5 sterren boordeling, altijd fijn om te lezen dat we iemand goed hebben kunnen helpen.
Sacha

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen.
Hartelijk dank hiervoor.

Frans

Ik ben zeer snel, vriendelijk en deskundig geholpen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Frans, jouw mooie woorden doen ons erg goed, wat fijn dat je op zo’n prettige manier bent geholpen.
Hartelijk dank voor deze beoordeling.
Damita
Het...
Hartelijk dank voor deze beoordeling.
Damita
Het Webcareteam van DAS

Positief, correcte afhandeling en duidelijke communicatie

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat alles correct en duidelijk is geweest, dat is ook heel belangrijk.
Super dat je ons hier zo’n mooie beoordeling voor geeft en dat je ons aanbeveelt.
Hartelijk dank...
Hartelijk dank dat je dit met ons hebt willen delen.
Vriendelijke groet,
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Zeer vriendelijk, kunnen vele bedrijven voorbeeld van nemen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor dit mooie compliment en voor de prachtige score die je aan ons geeft.
Hier worden we heel blij van en we waarderen het enorm.
Vriendelijke...
Hier worden we heel blij van en we waarderen het enorm.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Duidelijk in de mogelijkheden en onmogelijkheden omtrent een zaak. Geen valse hoop opwekken en duidelijk in het aangeven van het in gang zetten van een traject.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, goed om te lezen dat de mogelijkheden voor deze zaak op een correcte en duidelijke wijze zijn besproken.
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling.
Vriendelijke...
Hartelijk dank voor het delen van deze mooie beoordeling.
Het Webcareteam van DAS

Ik had rechtsbijstand aan gevraagd via de SVB. De juriste van DAS heeft in enkele dagen telefonisch contact gelegd met mij. ze was heel duidelijk en kon het verhaal goed uitleggen. Het mail contact... Ik had rechtsbijstand aan gevraagd via de SVB. De juriste van DAS heeft in enkele dagen telefonisch contact gelegd met mij. ze was heel duidelijk en kon het verhaal goed uitleggen. Het mail contact was ook heel duidelijk. ik ben tevreden.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Hartlijk dank voor de 5 sterren beoordeling en voor je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Hartlijk dank voor de 5 sterren beoordeling en voor je aanbeveling.
Het Webcareteam van DAS

Ben zeer tevreden met de rechtshulp van DAS

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat geef je ons een prachtig cijfer! Goed om te lezen dat je zeer tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt.
Een 10 voor onze dienstverlening, daar worden we erg blij van😃....
Een 10 voor onze dienstverlening, daar worden we erg blij van😃.

Top ! 👍😀

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te zien dat je het contact met ons met TOP hebt beoordeeld 😊

Rechtshulp was voldoende

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te lezen dat we je verwachting over onze service waar hebben kunnen maken.
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.
Vriendelijke groeten,...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.