Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

m

In aanloop naar een daadwerkelijk besluit van DAS om mij te royeren , hier alvast een korte beschrijving. Nadat DAS meerdere malen onterecht geen dekking in een zaak heeft gegeven, terwijl... In aanloop naar een daadwerkelijk besluit van DAS om mij te royeren , hier alvast een korte beschrijving. Nadat DAS meerdere malen onterecht geen dekking in een zaak heeft gegeven, terwijl concurrent Unive nota ben hen hiertoe heeft aangezet dit wel te doen, stond het mij vrij hier beklag over te doen. Vooral omdat er meer dan een jaar(!) geen schot in die zaak zat. Ook heb ik meegemaakt, dat in een vertakking van deze zaak, een telefoniste eenzijdig en opzettelijk de telefonische verbinding heeft verbroken. Daarnaast heeft zij gelogen over de afwezigheid van een collega juriste. Uiteraard heb ik toen opnieuw daarover mijn onvrede geuit. Iedere andere klant zou dat hebben gedaan. Toch vind DAS dat het teveel geweest is. En nu willen ze mijn contract niet verlengen, Hoewel een verzekering per de verlengdatum stop zetten in beginsel rechtmatig is, is in deze kwestie elke proportie zoek. Lees daarom op Trustpilot de rest van mijn review. Via deze weg zijn er nl een beperkt aantal leestekens mogelijk.

Nog steeds ontevreden over de daadkracht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor de review. Jammer om te vernemen dat je dit gevoel hebt.

Deskundig en klantvriendelijk

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van deze mooie score en beoordeling.
Fijn om te zien dat wij deskundig en vriendelijk zijn.
Het Webcareteam van...
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van deze mooie score en beoordeling.
Fijn om te zien dat wij deskundig en vriendelijk zijn.

RB

Vriendelijke medewerker, maar helaas weinig inlevingsvermogen voor de klant waardoor het gekregen advies niets toevoegt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben, dan hoop ik dat we je wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Dank je wel voor...
Dank je wel voor je review.
Joke

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je onze service als goed hebt ervaren.
Dank je wel dat je dit met ons wil delen.
Het Webcareteam van DAS

Mijn ervaring is zeer positief. Ze hebben mij fijn geholpen om mijn recht te halen in met jn zaak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een prachtige beoordeling. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie score en aanbeveling.
Het Webcareteam...
Dank je wel voor de mooie score en aanbeveling.

Is goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Linda
Het Webcareteam van DAS

Erg slecht, ben er over aan het denken om elders mijn rechtshulp te gaan zoeken

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet naar wens bent geholpen.
Linda
Het Webcareteam van DAS

Over het algemeen vind ik de das zeer goed. In deze zaak ligt het wat gecompliceerder.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je over het algemeen tevreden bent over onze dienstverlening. Vervelend dat het dit keer wat gecompliseerder lag. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer... Goedemiddag, fijn dat je over het algemeen tevreden bent over onze dienstverlening. Vervelend dat het dit keer wat gecompliseerder lag. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer voor je klaar. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Brenda

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven. Wij zijn blij dat we op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze...
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.
Joke