Nog steeds ontevreden over de daadkracht
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, bedankt voor de review. Jammer om te vernemen dat je dit gevoel hebt.
Sacha
Deskundig en klantvriendelijk
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van deze mooie score en beoordeling.
Fijn om te zien dat wij deskundig en vriendelijk zijn.
Sacha
Het Webcareteam van...
Vriendelijke medewerker, maar helaas weinig inlevingsvermogen voor de klant waardoor het gekregen advies niets toevoegt
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht je ons in de toekomst nog nodig hebben, dan hoop ik dat we je wel naar tevredenheid kunnen helpen.
Dank je wel voor...
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je onze service als goed hebt ervaren.
Dank je wel dat je dit met ons wil delen.
Petra
Het Webcareteam van DAS
Mijn ervaring is zeer positief. Ze hebben mij fijn geholpen om mijn recht te halen in met jn zaak.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat een prachtige beoordeling. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor de mooie score en aanbeveling.
Petra
Het Webcareteam...
Is goed
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Erg slecht, ben er over aan het denken om elders mijn rechtshulp te gaan zoeken
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Vervelend dat je niet naar wens bent geholpen.
Linda
Het Webcareteam van DAS
Over het algemeen vind ik de das zeer goed. In deze zaak ligt het wat gecompliceerder.
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, fijn dat je over het algemeen tevreden bent over onze dienstverlening. Vervelend dat het dit keer wat gecompliseerder lag. Mocht je ons nog eens nodig hebben dan staan wij graag weer...
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, wat een topcijfers heb je ons gegeven. Wij zijn blij dat we op alle onderdelen goed hebben gescoord.
Hartelijk dank daarvoor! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze...