Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Deskundige jurist

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooi compliment voor de jurist. Fijn dat je zo goed geholpen bent en dit met ons deelt. Als ik het compliment door mag geven aan mijn collega, dan ontvang ik graag je... Goedemiddag, wat een mooi compliment voor de jurist. Fijn dat je zo goed geholpen bent en dit met ons deelt. Als ik het compliment door mag geven aan mijn collega, dan ontvang ik graag je dossiernummer via webcare@das.nl onder vermelding van “compliment”. Bedankt voor het delen van je positieve review.

Deskundig en betrouwbaar

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.
Het Webcareteam van DAS

Goede begeleiding, aanpak van de zaak. Alleen soms te veel druk er achter om een antwoord te geven. Had ook meer eigen inbreng van de jurist verwacht over wat ik kon doen en wat we eruit zouden... Goede begeleiding, aanpak van de zaak. Alleen soms te veel druk er achter om een antwoord te geven. Had ook meer eigen inbreng van de jurist verwacht over wat ik kon doen en wat we eruit zouden kunnen halen. Heb zelf alles moeten aangeven.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn dat je een goede begeleiding en aanpak hebt gehad. Bedankt voor het delen van je feedback en review.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat ontzettend fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Hartelijk dank voor je review en de aanbeveling.
Brenda
Het Webcareteam van DAS

Zoals al eerder vermeld, zijn wij zeer tevreden over de behandeling en het goede resultaat

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat je zo tevreden bent over de behandeling en het goede resultaat.
Dank je wel voor je mooie 5 sterren beoordeling waar wij weer heel blij van...
Dank je wel voor je mooie 5 sterren beoordeling waar wij weer heel blij van worden.
Brenda

SdM

De ervaring in zijn algemeen vond ik prettig. Het enige vervelende vond ik dat ik het eerste telefoontje gemist had en de zaak binnen een dag werd gesloten volgens de mail die ik kreeg. In deze mail... De ervaring in zijn algemeen vond ik prettig. Het enige vervelende vond ik dat ik het eerste telefoontje gemist had en de zaak binnen een dag werd gesloten volgens de mail die ik kreeg. In deze mail zou ik een andere omschrijving met betere uitleg geven want hier schrok ik wel van.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, ik begrijp dat je daar even van schrikt maar bij het Juridisch Servicecenter sluiten ze inderdaad na een eerste advies automatisch het dossier en als er nogmaals advies nodig is openen... Goedemorgen, ik begrijp dat je daar even van schrikt maar bij het Juridisch Servicecenter sluiten ze inderdaad na een eerste advies automatisch het dossier en als er nogmaals advies nodig is openen ze het gewoon weer.
Fijn dat jouw ervaring wel positief is geweest en je ons daarvoor de maximale score geeft.
Dankjewel hiervoor en ook voor het delen van jouw ervaring!

Goede hulp

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor het delen van jouw review.
Fijn dat je zo tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt en ons ook aanbeveelt.
Het...
Goedemorgen, dankjewel voor het delen van jouw review.
Het Webcareteam van DAS

Gedegen kennis en goed advies, oplossingsgericht

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent. Met de juiste kennis oplossingsgericht werken is een belangrijk doel in onze dienstverlening dus mooi om te lezen dat jij dit ook zo ervaren... Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent. Met de juiste kennis oplossingsgericht werken is een belangrijk doel in onze dienstverlening dus mooi om te lezen dat jij dit ook zo ervaren hebt.
Dankjewel voor je aanbeveling en het delen van jouw review.

Ingrid de Bakker

Snelle communicatie en geholpen worden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Ingrid, bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je de moeite neemt om dit te delen.
Leo,

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor je mooie beoordeling van onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Leo,