Deskundigheid
Snelheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Hele goede ervaring zeer tevreden hoe het verloop gegaan is

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, super om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Hartelijk dank voor het geven van zulke mooie cijfers en fijn om te zien dat je ons aanbeveelt.

Goed.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor de goede review. Een mooie 10 en aanbeveling, geweldig! Mocht je ons weer nodig hebben dan helpen we je graag.
Het...

Deskundig en adequaat reageren

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je de tijd nam om dit met ons te delen en ons aanbeveelt.
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe goed. misschien iets sneller handelen. maar misschien waren mijn verwachtingen te hoog.uiteindelijk wel tot een schappelijke oplossing gekomen. mijn dank hiervoor.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat er een goede oplossing is geboden. Hartelijk dank voor het delen van je review en top om te zien dat je ons aanbeveelt.
Het...
Het Webcareteam van DAS

Tot nu toe verloopt alles goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat fijn dat alles tot nu toe goed verloopt en succes met het verdere verloop ervan.
Hartelijk dank dat je dit vast met ons hebt willen delen met een mooie score.
Vriendelijke...
Hartelijk dank dat je dit vast met ons hebt willen delen met een mooie score.
Brenda

Goede en duidelijke services

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, blij te lezen dat je tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Vriendelijk, snel en duidelijk.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je aanbeveling en dat je ons een dikke 10 hebt gegeven. Daar zijn wij blij mee!
Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Vriendelijke...
Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS

Sneller zaak oppakken na de intake.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de moeite hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het is momenteel drukker dan gebruikelijk.
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Hartelijk dank voor...
Onze excuses voor de langere wachttijden.
Hartelijk dank voor het delen hiervan en voor je aanbeveling.
Joke

Kees van berkel

Dat ik goed geholpen ben

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Kees, goed om te lezen dat je zo tevreden bent met ons.
Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.
Sacha

Jan, Asten

Klantvriendelijk en deskundig voor mijn vraag.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Jan, hartelijk dank voor het delen van deze topscore en mooie review.
Fijn dat je zo goed door ons bent geholpen.
Sacha