Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Jan vd Does

Tevreden met de snelheid, deskundigheid en reactie van de medewerker in kwestie.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt voor je mooie woorden en je hoge cijfers! Het is altijd fijn om te lezen dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt.
Het Webcareteam...
Het Webcareteam van DAS

Het invullen van de raag over de deskundigheid valt niet te beordelen aan de hand van één casus

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat je de moeite hebt gernomen om een beoordeling achter te laten.
Goed om te lezen dat we je bij deze zaak naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Vriendelijke groeten,...

Positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je beoordeling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Het Webcareteam van DAS

Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Zelfs een afspraak was niet nagekomen

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor je feedback, we nemen dit ter harte.
We zijn op sommige momenten door drukte inderdaad moeilijker bereikbaar.
We waarderen de aanbeveling en het mooie...
Goedemorgen, dank je wel voor je feedback, we nemen dit ter harte.
We zijn op sommige momenten door drukte inderdaad moeilijker bereikbaar.
We waarderen de aanbeveling en het mooie eindcijfer.
Damita

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling. Mooi dat je tevreden bent.
Het Webcareteam van DAS

Respectvol, belangstellend en advies was duidelijk. Adviseur had mij ook gerustgesteld dat ze voor mij waren maar ook mijn gezin in deze moeilijke tijd.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, super om te lezen dat onze adviseur je zo goed ondersteund heeft. Mooi dat je dit met ons deelt. Wil je dat we je beoordeling doorgeven aan de adviseur? Dan kun je een e-mail met je... Goedemiddag, super om te lezen dat onze adviseur je zo goed ondersteund heeft. Mooi dat je dit met ons deelt. Wil je dat we je beoordeling doorgeven aan de adviseur? Dan kun je een e-mail met je dossiernummer sturen naar: webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”.
Het Webcareteam van DAS

Heel erg blij met DAS, ze denken mee, geven persoonlijk advies en ook bij kleine problemen geeft juridische bijstand soms net dat zetje om iets op te lossen.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dank je wel voor je mooie woorden. Ik ben blij dat je zo fijn geholpen bent. Als je wilt dat wij je compliment doorgeven aan de behandelaar dan mag je je dossiernummer mailen naar... Goedemiddag, dank je wel voor je mooie woorden. Ik ben blij dat je zo fijn geholpen bent. Als je wilt dat wij je compliment doorgeven aan de behandelaar dan mag je je dossiernummer mailen naar webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”.

Tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dankjewel voor de mooie maximale score! Fijn dat je zo tevreden bent en dit met ons hebt gedeeld.
Petra

Zeer deskundig

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je zo tevreden bent en ons een mooie 5 sterren beoordeling geeft!
Als ik je compliment mag doorgeven aan de betreffende behandelaar kan je een mail met jouw dossiernummer sturen naar webcare@das.nl o.v.v. “Compliment”, dan zorgen wij dat het bij de juiste collega komt.
Dankjewel voor het delen van je review en de aanbeveling.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Triest, het is steeds onduidelijk wat er precies valt onder de rechtsbijstandsverzekering, ik ben nooit te vinden als verzekerde

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, vervelend dat het een en ander onduidelijk was. Toch bedankt voor het delen van je review.
Linda