Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

AnMu

Deskundig advies. Snelle afhandeling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven!
Geweldig om te lezen dat je zo tevreden over ons bent.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Vriendelijke...
Goedemorgen, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven!
Geweldig om te lezen dat je zo tevreden over ons bent.
Hartelijk dank voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn om te zien dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt dat je ons aanbeveelt en je review met ons hebt willen delen.
Het...
Goedemorgen, fijn om te zien dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt dat je ons aanbeveelt en je review met ons hebt willen delen.
Het Webcareteam van DAS

Medewerkster kan zich goed verplaatsen in mijn probleem en geeft echt het gevoel van betrokkenheid en de wil om te helpen het probleem op te lossen. Gewoon SUPER!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie woorden en geweldige beoordeling! Als je wilt dat wij je compliment doorgeven aan de behandelaar, dan kun je een e-mail sturen met je dossiernummer naar webcare@das.nl... Goedemorgen, wat een mooie woorden en geweldige beoordeling! Als je wilt dat wij je compliment doorgeven aan de behandelaar, dan kun je een e-mail sturen met je dossiernummer naar webcare@das.nl o.v.v. compliment.
Bianca

Zeer tevreden

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je prachtige beoordeling van onze dienstverlening. Fijn dat je de moeite neemt om dit met ons te delen.
Leo,

Gewoon goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. Top!
Leo,

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, bedankt voor het delen van je review. Goed om te zien dat je ons aanbeveelt en tevreden bent over onze service.

Ferdinand

Excellent

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Ferdinand, super om te zien dat je ons 5 sterren hebt gegeven. Daar zijn wij blij mee! Wat fijn dat je ons aanbeveelt en hartelijk dank voor je excellente review.

P.RM

Medewerker was vriendelijk en
Zakenkundig.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven. Super! Blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Snelle duidelijk hulp en voorspelling van de zaak.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat er duidelijke hulp is geboden, zodat je weet waar je aan toe bent.
Bedankt dat je ons aanbeveelt en je review met ons hebt willen delen!
Vriendelijke...
Bedankt dat je ons aanbeveelt en je review met ons hebt willen delen!

albert

Gaat wel.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Albert, wat vervelend om te lezen dat je ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Mocht je ons weer nodig hebben dan hoop ik dat wij jou naar tevredenheid kunnen helpen. Alsnog... Goedemorgen Albert, wat vervelend om te lezen dat je ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Mocht je ons weer nodig hebben dan hoop ik dat wij jou naar tevredenheid kunnen helpen. Alsnog bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review met ons te delen.