Deskundigheid
Persoonlijk
Duidelijkheid

Zeer goed

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat fijn dat je onze service als zeer goed hebt ervaren en ons ook aanbeveelt.
Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam...
Hartelijk dank voor het delen van je review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, bedankt dat je ons 5 sterren hebt gegeven. Daar worden wij blij van!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat je ons aanbeveelt.
Het...
Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat je ons aanbeveelt.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review.
Top om te zien dat je ons aanbeveelt!
Het Webcareteam van DAS

Goede, snelle en adequate behandeling en afhandeling.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie cijfers heb je ons gegeven. Top om te zien dat je heel tevreden bent met onze service! Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het Webcareteam van DAS

Heel fijn geholpen heeft mij heel veel rust gegeven dat ik een back up had..
Voelde echt als steun in de rug.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, blij te lezen dat onze hulp jou de rust heeft gegeven die je nodig had.
Wat fijn dat je ons aanbeveelt. Hartelijk dank voor het delen van je mooie review.
Het Webcareteam van DAS

Het was een hele fijne samenwerking bedankt

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een top cijfers heb je ons gegeven. Daar zijn wij heel blij mee! Heel fijn dat de samenwerking naar wens is verlopen en bedankt voor het delen van je review.

GEWELDIG

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wij vinden het ook geweldig om te zien dat je ons een mooi eindoordeel hebt gegeven. Hartelijk dank voor het delen van je review.
Het...

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, dank je wel voor de prima beoordeling.
Zijn we heel blij mee. Fijn dat je dit met ons wil delen.
Petra
Het Webcareteam van DAS

De begeleiding vlak na het ongeval was niet toereikend eigenlijk slecht. Op de vraag of de advocaat ons daarbij wilde helpen bij ons thuis was het antwoord nee.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van onze dienstverlening. Fijn om te zien dat ondanks het moeilijke begin het eindoordeel ruim voldoende is.
Vriendelijke groeten,...
Leo,

Totaal niet gehoord!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor je review.
Leo,